Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα σετ προϊόντων: φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt, διπλού τοιχώματος και μπουκάλι με φίλτρο Dafi από την εταιρεία LifeGreen!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία LifeGreen δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα σετ προϊόντων: φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt, διπλού τοιχώματος και μπουκάλι με φίλτρο Dafi!


 

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

Ασημί Κόκκινο Φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt, διπλού τοιχώματος

  • Εσωτερικά- εξωτερικά ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 για υγιεινή μεταφορά φαγητού και εύκολο καθάρισμα.

  • Mε διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι για διατήρηση της θερμοκρασίας του φαγητού σας έως και 2-3 ώρες.

  • Με καπάκι ασφαλείας για μεγαλύτερη στεγανότητα. Αεροστεγές κλείσιμο και διατήρηση του φαγητού σας φρέσκου.

  • Εσωτερικό χώρισμα με ξεχωριστό πιατάκι. Μικρό κουταλάκι μέσα στη θήκη του χερουλιού.

  • Ιδανικά για το γραφείο, το σχολείο ή την εκδρομή.

  • BPA FREE.

Διαστάσεις cm:

15cm Διάμετρος.

14cm Ύψος.

Βάρος:

Χωρητικότητα: 1lt.

Προσοχή: Δεν συνιστάται η τοποθέτηση του σε φούρνο και όπως όλα τα ανοξείδωτα σκεύη, δεν πρέπει να μπαίνει στο φούρνο μικροκυμμάτων.

Τιμή πώλησης με έκπτωση 16,50 €.

Dafi filter bottle Kόκκινο 500ml

Η Dafi λανσάρει το νέο 'έξυπνο' μπουκάλι με φίλτρο!

 

  • Με φίλτρο ενεργού άνθρακα, απομακρύνει από το νερό το χλώριο και τις οργανικές ουσίες.

  • Ελαφρύ και εύχρηστο, κατασκευασμένο από ΒPA FREE πλαστικό.

  • Χωρητικότητα 500ml.

  • Φιλτράρει έως και 150 λίτρα πόσιμου νερού, ιδανικός σύμμαχος για έναν υγιή οργανισμό.

  • Με ρυθμιζόμενη (χειρός) υπενθύμιση αλλαγής φίλτρου, κάτω από το καπάκι.

- Πάρτε το μαζί σας στα σπορ, στο κάμπινγκ, στα ταξίδια, στο γραφείο και νιώστε σίγουροι για την ποιότητα νερού που πίνετε.

- Χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι με φίλτρο, μειώνετε την αγορά εμφιαλωμένου νερού και γλιτώνεται το περιβάλλον από τα πεταμένα μπουκάλια μιας χρήσης.

 

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα Dafi:

  • Κατασκευάζεται από φλοιό καρύδας (coconut), με μεγάλη επιφάνεια απορρόφησης.

  • Αφαιρεί από το πόσιμο νερό κατά 99,99% το χλώριο, τα κατάλοιπα των σωληνώσεων, τα αιωρούμενα σωματίδια, τους μικροοργανισμούς και άλλους ρυπογόνους παράγοντες. Δεν αφαιρεί τα ωφέλιμα στοιχεία για τον οργανισμό, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο.

  • Φιλτράρει έως 150 λίτρα πόσιμου νερού (συνιστάται η αντικατάσταση του φίλτρου μετά από 1 μήνα χρήσης).

- Ακατάλληλο για ανθρακούχα ή άλλα ποτά, μόνο για πόσιμο νερό.

Τιμή πώλησης 13,50 €.

Λίγα λόγια για την εταιρεία LifeGreen :

Καλωσήρθατε στη LifeGreen, την εταιρία που είναι εδώ για να σας προσφέρει έξυπνα και πρωτότυπα προϊόντα, με συνείδηση  οικολογική και προσωπικότητα ακαταμάχητη! Εδώ το lifestyle αποκτά eco-friendly χαρακτήρα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αγάπη του για το design και τη λαμπερή εμφάνιση. Τα προϊόντα είναι άμεσα συνυφασμένα με τη λογική μιας καθημερινότητας που αλλάζει, γίνεται πιο απαιτητική και μας ωθεί να στρέψουμε το βλέμμα μας στο περιβάλλον και την υγεία.

Μια ιδέα γεννιέται...

Η ιδέα για τη σύσταση της LifeGreen, γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2010, όταν ο ελληνικός καύσωνας μας έβαλε στην αναζήτηση του καταλληλότερου μπουκαλιού για νερό. Αναζητούσαμε το τέλειο ‘παγούρι’, αυτό που θα μπορούσαμε να γεμίζουμε άφοβα ξανά και ξανά, χωρίς να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας με τις βλαβερές ουσίες του πλαστικού μπουκαλιού. Έτσι, μετά από μια διεξοδική έρευνα καταλήξαμε ότι το μοναδικό μπουκάλι που μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά, χωρίς να ανησυχούμε για τυχόν τοξικά κατάλοιπα, δεν είναι άλλο απ’το ανοξείδωτο (stainless steel).

Στη συνέχεια, το μεγάλο μας ενδιαφέρον για την υγεία, μας έκανε να προσθέσουμε στην γκάμα μας και τα φίλτρα νερού, έτσι ώστε το καθαρό, φιλτραρισμένο νερό, να είναι προσιτό για όλους. Mετά από διεξοδικές έρευνες, συγκρίσεις και δοκιμές, καταλήξαμε στα πλέον οικονομικά και πρακτικά φίλτρα νερού, χωρίς να παραμελήσουμε το design και την eco λογική μας. Έτσι, τα έξυπνα μπουκαλάκια με φίλτρο Ecolife, οι στυλάτες κανάτες Dafi, αλλά και τα πρακτικά φίλτρα πάγκου DigiPure, ανήκουν πλέον στη συλλογή μας και ανυπομονούν να γίνουν κομμάτι και της δικής σας καθημερινότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

LifeGreen

Λ. Μαραθώνος 11
Γέρακας,15344
Αθήνα

e-mail:info@lifegreen.gr

Τηλ.:210-77 88 885

Κιν.:6977 436 491

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο Νικητής είναι Μαρία Σιδέρη