Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μία πετσέτα θαλάσσης ΚΕΝΤΙΑ Craft 22 από 100% βαμβάκι από την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία απορροφητική βελουτέ πετσέτα θαλάσσης ΚΕΝΤΙΑ Craft 22 από 100% βαμβάκι (420γρ/τμ) γκρι χρώματος. Διάσταση (95x180).

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ:

Μετά από τόσα χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η ΚΕΝΤΙΑ –μία αμιγώς ελληνική εταιρία πρότυπο- συνεχίζει να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμική της, αλλά και μία περίοπτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Σήμερα η ΚΕΝΤΙΑ ηγείται της αγοράς, καθώς έχει πετύχει να είναι μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα που: εισάγει 100% βαμβακερά πενιέ υφάσματα ύφανσης εξαιρετικής ποιότητας, τα επεξεργάζεται και στη συνέχεια δημιουργεί και προσφέρει τα απαράμιλλα λευκά είδη που φέρουν την υπογραφή της.

Στα 6.000 τετραγωνικά μέτρα των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της στο Μοσχάτο, σε έναν υπερσύγχρονο και λειτουργικό χώρο, η ΚΕΝΤΙΑ έχει συγκεντρώσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της -από την παραγωγή και τη συσκευασία μέχρι τη διακίνηση των προϊόντων της- καταφέρνοντας να ελέγχει στο 100% την παραγωγική της διαδικασία και να ανταποκρίνεται άμεσα στη ζήτηση της αγοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας:

KENTIA

Λευκάδος 17, 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ.210- 48 17 888
e-mail:eshop@kentiamore.gr

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Λίζα Κοπτσίδου - Θεσσαλονίκη
  2. Μαρίνη Ανθή - Αίγινα