Μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα καλοκαιρινό χειροποίητο και βαμβακερό t-shirt από την δημιουργό της συλλογής Handmade With Love by Evi

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την δημιουργό της συλλογής Handmade With Love by Evi δίνει την ευκαιρία σε μια τυχερή αναγνώστρια  να κερδίσει ένα καλοκαιρινό χειροποίητο και βαμβακερό t-shirt!

Η νικήτρια   θα λάβει το δώρο της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Περιγραφή του δώρου:

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Για να την αναδείξει η δημιουργός της συλλογής Handmade With Love by Evi προτείνει ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ βάσει της σελίδας της στο facebook:

https://www.facebook.com/handmadewithlovebyevi/


ενώ προσφέρει σε μία τυχερή αναγνώστρια του pamebolta.gr ένα μοναδικό μπλουζάκι από 100% βαμβάκι, ζωγραφισμένο στο χέρι, που είναι one-size για να ταιριάζει σε πολλά μεγέθη και κατάλληλο για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις!

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι :ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ