Κερδίστε 9 δώρα από την καινούργια ταινία "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3"

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood δίνει την ευκαιρία σε 9 τυχερούς να κερδίσουν από ένα δώρο της καινούργιας ταινίας "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3" που προβάλετε από τις 12 Ιουλίου 2018 στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Δώρα :

 

Είναι 3 μπάλες

2 ναυτικά καπέλα

2 τσάντες παραλίας

2 stationery pack

Λίγα λόγια για την ταινία

Όλοι αξίζουν διακοπές, ειδικά ο εργασιομανής Ντρακ, ο περίφημος ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου για Τέρατα και ο πιο τρυφερός πάτερ φαμίλιας για την οικογένεια, αλλά και τους φίλους του. Στην τρίτη ταινία της σειράς, που με τις δύο προηγούμενες έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία κι έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό, η λατρεμένη δρακουλοπαρέα βάζει αντηλιακό και μαγιό, όπως κάθε φυσιολογική παρέα του κόσμου αυτού, και επιβιβάζεται όλο προσδοκία σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με εξωτικούς προορισμούς, πέραν του κόσμου αυτού.
Αυτή τη φορά, το επίπεδο animation και θεάματος της ταινίας μας ταξιδεύει σε φαντασμαγορικά μέρη, μας αποκαλύπτει επιτέλους τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων και πώς μοιάζει η χαμένη Ατλαντίδα. Όλα αυτά σκηνοθετημένα από τον Genndy Tartakovsky, που είχε αναλάβει και τις δύο πρώτες ταινίες και που εδώ βρίσκει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του animation στο έπακρο, συνυπογράφοντας και το σπαρταριστό σενάριο.


Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέϊβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.
Διάρκεια: 97’

Νέο trailer:

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία εδώ
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Είναι 3 μπάλες
  • ΛΑΖΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΑΡΑΧΟΒΑ
2 ναυτικά καπέλα
  • Beleri maria-Kamatero
  • Σουλιώτη Εύη-Νεροτριβιά Ευβοίας
2 τσάντες παραλίας
  • Μαυριδοπούλου Νεφελη - ΠΑΤΗΣΙΑ
  • Βλάχος Φίλιππος -ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
 
2 stationery pack
  • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΓΚΙΟΛΔΕΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ