Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου: «Ναι στη χαρά! Πρωτότυπες δραστηριότητες για να διώχνεις τη λύπη ή τον θυμό».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Ναι στη χαρά! Πρωτότυπες δραστηριότητες για να διώχνεις τη λύπη ή τον θυμό».

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή. Κάντε κλικ εδώ και απαντήστε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 55 β) 96 γ) 36

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  ταχυδρομικά,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αυτό το βιβλίο βοηθά τα παιδιά να νιώσουν χαρά, ηρεμία και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Στις δραστηριότητές του τα παιδιά χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους ώστε, γράφοντας και ζωγραφίζοντας, να διώξουν τα αρνητικά συναισθήματα και να αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία ό,τι τα απασχολεί.

Συγκεκριμένα, με τη ζωγραφική και το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν τα αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους και να τα κατανοούν: ζωγραφίζουν εκφράσεις σε πρόσωπα, καταλαβαίνουν πώς επηρεάζει ο θόρυβος τη συναισθηματική τους κατάσταση, κατανοούν τη διαβάθμιση των συναισθημάτων κ.ά. Έτσι, καταφέρνουν να τα διαχειρίζονται και με έξυπνους και αστείους τρόπους να διώχνουν τη λύπη, τον θυμό και κάθε αρνητικό συναίσθημα.

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει σύντομος συμβουλευτικός οδηγός για γονείς και παιδαγωγούς.

Πρωτότυπος τίτλος: Hello Happy! An activity book for young people who sometimes feel sad or angry

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κούτρα     Χριστίνα  -  Άγιος Δημητριος
  2. Μουτάφη     Αναστασία  -  Πτολεμαίδα