Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το επιτραπέζιο παιχνίδι YETI IN MY SPAGHETTI από την AS Company!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την AS Company δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει το επιτραπέζιο παιχνίδι YETI IN MY SPAGHETTI !

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube ( πατώντας εδώ) και να απαντήσετε στην ακόλουθη φόρμα με την βοήθεια του βίντεο που θα δείτε εδώ https://youtu.be/Qal1Z8utPxc

Ο νικητής θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου :

Επιτραπέζιο Παιχνίδι YETI IN MY SPAGHETTI !


Στο Yeti, το γλυκούλικο φαντασματάκι, αρέσουν πολύ τα σπαγγέτι. Τοποθετήστε όλα τα σπαγγέτι πάνω στο μπολ και πάνω από αυτά τον Yeti. Κάθε παίκτης λοιπόν πρέπει να τραβάει ένα σπαγγέτι τη φορά πολύ προσεχτικά για να μην πέσει ο Yeti στο μπολ. Όποιος το ρίξει, δυστυχώς χάνει το παιχνίδι...αλλά κάνει τον Yeti πολύ χαρούμενο ! 

Το συγκεκριμένο διασκεδαστικό παιχνίδι είναι για παιδιά ηλικίας +4ετών για +2 παίκτες! Είναι ένα παιχνίδι δεξιοτήτων, που πέρα από παιδικό είναι και οικογενειακό για να διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι μαζί! 

AS Company
Έδρα: Οδός Ιωνίας,
Ωραιόκαστρο, 570 13, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 572 000, Fax: 2310 572 072

Υποκατάστημα: Ιονίου 6 & Ρώμα 14 174 55, Άλιμος Αττικής
e-mail: info@astoys.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι ο Φασλή Σερτάν -Ξάνθη