Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας «Πρόβατα Εναντίον Λύκων»

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την Σπέντζος Film δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της παιδικής ταινίας «Πρόβατα Εναντίον Λύκων» την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21:00 στο Cine Αβάνα.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ραγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε …κριάρι!

Μία όμορφη ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και πολλά μηνύματα για την διαφορετικότητα και το να μην κρίνεται κάποιος από την εμφάνιση του!

Συντελεστές μεταγλώττισης στα Ελληνικά:

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κακανάς

Μετάφραση: Φανή Καρόζη

Τις φωνές τους δάνεισαν οι ηθοποιοί:

Χρυσούλα Παπαδοπούλου ΛΙΡΑ

Ιφιγένεια Στάικου ΜΠΙΑΝΚΑ

Διονυσία Τσιτιρίδου ΜΑΜΙ

Νικος Παπαδόπουλος ΖΙΚΟ

Ποίμης Πέτρου ΣΚΙΝΙ

Κωνσταντίνος Κακανάς ΜΑΓΡΑ

Γιάννης Υφαντής ΡΑΓΚΛΑΡ

Παναγιωτης Αποστολόπουλος ΓΚΡΕΙ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 
  2. Κατσαρού Κωνσταντίνα 
  3. Παντελιδου Ελένη 
  4. Σωκιανός Αριστειδης
  5. Αντωνέλλου Νεφελη 
  6. ΓΚΙΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 
  7. ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΛΗ 
  8. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
  9. mermiri asimina
  10. ΑΜΠΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ