Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου: «Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ 5: Κατάσκοποι στην άμμο».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ 5: Κατάσκοποι στην άμμο».

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή διαβάστε εδώ

και απαντήστε στην φόρμα μας ποια είναι η μεταφράστρια του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) Μαρία Τζαννετάκη β)Χριστίνα Τζαννετάκη γ) Δαρεία Τζαννετάκη

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  ταχυδρομικά,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Διακοπές στην Ιταλία! Μαζί µε την Πένι θα πάνε η Μάιλι η σκυλίτσα της και η κολλητή της η Ίντα.

Και το πράγµα γίνεται όλο και καλύτερο: τελείως συµπτωµατικά η Φλώρα και η Μαρί θα πάνε διακοπές στο ίδιο µέρος. Να όµως που η ντετεκτιβοσυµµορία ενώνει ξανά τις δυνάµεις της, αφού στο ξενοδοχείο όπου µένουν η Φλώρα και η Μαρί αρχίζουν να εξαφανίζονται µπουρνούζια και πετσέτες. Και όχι ένα ή δύο, αλλά εκατοντάδες. Οι ντετέκτιβ είναι σε επιφυλακή και σύντοµα πέφτουν πάνω

στα κλοπιµαία – στην πλαζ, στο κάµπινγκ... Μόνο που ίχνη του δράστη δεν υπάρχουν ούτε για δείγµα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι κοφτερά ντετεκτιβικά µυαλά.

Η Ουλρίκε Ράιλανς γεννήθηκε το 1968, της αρέσει να γράφει βιβλία για παιδιά και έχει δύο από τους πιο χαριτωμένους σκύλους του κόσμου. Μπορούν να της κάνουν παρέα στο γράψιμο, αρκεί να είναι φρόνιμοι και να μη δαγκώνουν τον υπολογιστή της. Από το 2001 ζει στο Σιάτλ, στην Αμερική, κι έχει επίσης δύο από τις πιο χαριτωμένες κόρες του κόσμου – όπως κι έναν σχετικά χαριτωμένο σύζυγο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

  • Κανένα πρόβλημα
  • Συναγερμός στο λούνα παρκ
  • Χάος στο σχολείο
  • Σαμποτάζ στα Χριστούγεννα

Τίτλος πρωτοτύπου: Penny Pepper - Spione am Strand

Συγγραφέας: Ουλρίκε Ράιλανς

Εικονογράφηση: Λίζα Χενς

Σειρά: Λογοτεχνία για παιδιά

Ηλικία: Από 9 ετών

Χρόνος έκδοσης: Μάιος 2018

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σχήμα: 14,5 x 21

Σελίδες: 160

ISBN: 978-618-03-1297-3

Τιμή: 9,90 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΠΑΡΙΣΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  2. Πλατάκη Μαρία - Χολαργός