Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου: «Άπαιχτοι Ντετέκτιβ 3 Υπόθεση: Παραλίες, πλάκες και (παλαβές) πριγκίπισσες»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Άπαιχτοι Ντετέκτιβ 3 Υπόθεση: Παραλίες, πλάκες και (παλαβές) πριγκίπισσες».

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή. Κάντε κλικ εδώ:

και απαντήστε ποια είναι η ημερομηνία έκδοσης του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 31/05/2018 β)30/05/2018 γ)15/04/2018

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  ταχυδρομικά,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΑΛΙΑ!
ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΛΑΚΕΣ!
ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ!
ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ;

Τα σχολεία έκλεισαν και το καλοκαίρι έφτασε για όλους. Σούπερ; Ντούπερ! Μαγιό, μάσκα, μπάλα και δρόμο για τις παραλίες. Για φοβερές πλάκες και τρομερές βουτιές στο Γλαροχώρι. Για ήλιο, θάλασσα και χαρά.

Χαρά; Χμ… Ναι… Δυστυχώς, όχι για όλους!

Οι φωτεινές μέρες σκοτεινιάζουν, όταν τα παιχνιδιάρικα κουτάβια της κατασκήνωσης εξαφανίζονται. Κάποιος τα έκλεψε; Κάποιος τα βασάνισε; Κάποιος τα σκότωσε; Τέρμα οι πλάκες, τα πράγματα γίνονται σοβαρά και οι Άπαιχτοι Ντετέκτιβ ρίχνονται στο κυνήγι! Τρομακτικοί πύργοι, σκοτεινοί φάροι, έρημα ψαροχώρια, αγριεμένα φαντάσματα, τίποτα δεν τους σταματά μέχρι να ανακαλύψουν τι απέγιναν οι τρεις γλυκές, χνουδωτές πριγκίπισσες.

Αλήθεια τώρα…
Δεν είναι τέλειο να είσαι ντετέκτιβ;

Ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στα Δίκαια του Έβρου και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα ενηλίκων, ένα νεανικό μυθιστόρημα και δύο βιβλία για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας (Σειρά: Τα κουλουβάχατα της Ιστορίας), ενώ έχει συμμετάσχει σε συλλογές διηγημάτων. Ασχολείται επίσης με τη συγγραφή σεναρίων και θεατρικών έργων. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν το αστυνομικό μυθιστόρημά του με τίτλο Εντιμότατα λαμόγια, το οποίο υπογράφει ως Θάνος Δραγούμης, καθώς και τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς Άπαιχτοι Ντετέκτιβ, με τίτλο Υπόθεση: Εξαφανισμένα (υπέροχα) αγόρια και Υπόθεση: Κλεμμένα βραβεία (και κλεμμένα φιλιά).

Εικονογράφηση: Λέλα Στρούτση

Σειρά: Λογοτεχνία για παιδιά

Ηλικία: Από 9 ετών

Εξώφυλλο: σκληρό

Σχήμα: 14,5 x 20

Σελίδες: 168

ISBN: 978-618-03-1274-4

Τιμή: 9,90 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
  2. ΚΟΥΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ