Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα Σταράκι από κομμάτια παζλ από την εταιρεία John Hellas Ε.Π.Ε

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία John Hellas Ε.Π.Ε δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα Σταράκι από κομμάτια παζλ !

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου :

Σταράκια από κομμάτια παζλ; Μα φυσικά! Μοιάζουν αληθινά!

Χρησιμοποίησε τα όπως θέλεις εσύ και οργάνωσε το γραφείο ή το δωμάτιο σου με τα πιο φευγάτα τρισδιάστατα παζλ, φτιαγμένα κομμάτι – κομμάτι από εσένα!

Περιεχόμενα: 108 αριθμημένα πλαστικά κομμάτια παζλ, 4 εξαρτήματα, οδηγίες.

 

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η John Hellas Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα έμπειρων στελεχών στο χώρου του παιχνιδιού. Είναι η αντιπρόσωπος της Ravensburger σε Ελλάδα και Κύπρο, και ο επίσημος δικαιούχος των σημάτων Disney & Marvel για  Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Επιπλέον, έχει την επίσημη διανομή των παιχνιδιών ρόλου – μίμησης της Mattel στην ελληνική αγορά.

Η έδρα και η αποθήκη της εταιρίας στεγάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.500m² στη Θεσσαλονίκη, ενώ λειτουργεί και Showroom στην Αθήνα.

Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Ακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου, έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη σειρά με επώνυμα παιχνίδια, την οποία φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς.

Ανακαλύψτε τα!

John Hellas Ε.Π.Ε.

Μακεδονικού Αγώνα 14, Ωραιόκαστρο
Τ.Θ. 364, Τ.Κ. 57013, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 688 653, fax: 2310 688 910
e-mail: info@johnhellas.gr

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μαρία Μαλιδάκη ( Θεσσαλονίκη)
  2. Λένα Δεσυλλά ( Αθήνα)