Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Η Αθήνα σε 7 διαδρομές»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε έναν τυχερό αναγνώστη   να κερδίσει  ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Η Αθήνα σε 7 διαδρομές».

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  ταχυδρομικά,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Αθήνα σε 7 διαδρομές” Ένας οδηγός για μικρούς και μεγάλους

Η γνωστή παιδαγωγός-συγγραφέας Μαρίζα Ντεκάστρο μας ξεναγεί στην πόλη της Αθήνας μέσα από 7 διαδρομές με ειδικό ενδιαφέρον (1. Με ξεναγό τον Παυσανία στην αρχαία Αθήνα: Κεραμεικός, Ναός του Ηφαίστου, Αρχαία Αγορά, Ακρόπολη, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Θέατρο Διονύσου, Στύλοι Ολυμπίου Διός, Πύλη Αδριανού, Παναθηναϊκό Στάδιο. 2. Το πέρασμα από την αρχαιότητα στο Βυζάντιο: μια ματιά στη βυζαντινή Αθήνα. 3. Όταν οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Αθήνα. 4. Με τον μπαρμπα-Γιάννη κανατά στης Πλάκας τις ανηφοριές. 5. Μια βόλτα στις κεντρικές λεωφόρους. 6. Στον λαβύρινθο της Κεντρικής Αγοράς και στο Μοναστηράκι. 7. Στον Εθνικό Κήπο και στη Βουλή). Για κάθε διαδρομή περιλαμβάνεται χάρτης καθώς και πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

Συγγραφέας:Μαρίζα Ντεκάστρο

Εικονογράφηση: Σταμάτης Μπονάτσος

Mαλακό εξώφυλλο

Σελ.: 72

ISBN: 978-960-455-618-2

Τιμή: 11,16 €

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Μαρίζα Ντεκάστρο γεννήθηκε στην Αθήνα. Την περίοδο 1973-1982 έζησε στο Παρίσι και σπούδασε στη Σορβόνη Παιδαγωγικά και Λογοτεχνία για παιδιά και νέους. Σήμερα διδάσκει Ιστορία και Λογοτεχνία από μια άλλη, ιδιαίτερη σκοπιά, σε παιδιά του Δημοτικού στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έχει γράψει παιδικά βιβλία για την Ιστορία και την Τέχνη. Από το 1998 γράφει κριτική παιδικού και εφηβικού βιβλίου στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ.

Το 2006 τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων για το βιβλίο της Μικρές ιστορίες του μουσείου (εκδ. Κάστωρ).

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της: Τα χρόνια πέρασαν… οι σελίδες γέμισαν, Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης (ελληνική και αγγλική έκδοση).

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η Νομικού Δέσποινα, Αττικη