Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει το δίτομο έργο «Κιβωτός της Νεοελληνικής Γλώσσας» του Γεωργίου Πλακιά από τον Οργανισμό Μαλλιάρης - Παιδεία

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τoν Οργανισμό Μαλλιάρης – Παιδεία δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη να κερδίσει το δίτομο έργο «Κιβωτός της Νεοελληνικής Γλώσσας» του Γεωργίου Πλακιά!



Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου είναι η ιδανική ευκαιρία για όλους μας να φρεσκάρουμε στη μνήμη μας την ελληνική γλώσσα, ο Οργανισμός Μαλλιάρης- Παιδεία προσφέρει σε έναν τυχερό το δίτομο έργο «Κιβωτός της Νεοελληνικής Γλώσσας» του Γεωργίου Πλακιά!

Πρόκειται για ένα πολύτιμο έργο που έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία. Μέσα από 112.000 απλά παραδείγματα ξετυλίγεται όλος ο πλούτος της γλώσσας μας και παρουσιάζεται με τρόπο μοναδικό και εντελώς πρωτότυπο!

Επίσης, αποτελεί ένα εργαλείο δουλειάς για κάθε εκπαιδευτικό και σπουδαστή, ενώ παράλληλα απευθύνεται στον καθένα που ασχολείται με τη γραφή και την ανάγνωση!

Μπορείτε να δείτε τους δυο τόμους, μεγέθους 17x25 και 2500 σελίδων συνολικά, εδώ: https://goo.gl/KrmzwK και να ξεφυλλίσετε ένα δείγμα τους εδώ: https://goo.gl/nHTXSK


Ένα έργο μοναδικό, για τον καθένα!

 

\

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Οργανισμό Μαλλιάρης –Παιδεία:

Δημ. Γούναρη 39, 546 22, Θεσσαλονίκη,

τηλ.: 2310 277 113, 279 079, fax: 2310-264856, e-mail: info@malliaris.gr.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι : ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΧΡΥΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ