Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Ο Ρόνι το ρινοδέλφινο - Πριν το τελευταίο κουδούνι» των εκδόσεων Ίτανος

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Ίτανος δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: « Ο Ρόνι το ρινοδέλφινο - Πριν το τελευταίο κουδούνι ».
 
Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

 

Ο Ρόνι το ρινοδέλφινο είναι ένα καλόψυχο και συμπονετικό δελφίνι που τρέχει να βοηθήσει τους φίλους του σε κάθε πρόβλημά τους.

Η Ρίνα η αθερίνα χάθηκε ενώ όλα είναι έτοιμα για την καλοκαιρινή γιορτή. Η Μούρα αναζητάει τη Ρίνα. Πού να έχει πάει; Γιατί τις τελευταίες μέρες ήταν τόσο σκεφτική και στεναχωρημένη;

Ο Ρόνι, ο Πλοκαμής, η Μούρα και η κυρία Γλώσσα ψάχνουν να τη βρουν. Θα τους αποκαλύψει η Ρίνα τι της συμβαίνει;

Κατάλληλο για ηλικίες από 4 ετών και για συμβουλευτική γονέων, το βιβλίο αποτελεί μέρος της παιδικής σειράς «Ρόνι το ρινοδέλφινο» που κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά παραμύθια.

Κείμενο: Μαρίνα Βυνιχάκη (ψυχολόγος)

Εικονογράφηση: Ασπασία Αγογλωσσάκη

Είδος: Παιδικό βιβλίο-Παραμύθι κατάλληλο και για συμβουλευτική γονέων

Σχήμα: 15 x 15,5 cm

Σελίδες: 16

Κυκλοφορία-Έκδοση: Μάιος 2017

ISBN: 978-960-7549-96-9

Τιμή: 5€

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
  2. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ IΩΑΝΝΑ - ΑΘΗΝΑ