Κερδίστε 10 λοσιόν Hedrin® Protect & Go (προληπτικό προϊόν για τις ψείρες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Αρριάνι Φαρμακευτική Α.Ε. δίνει την ευκαιρία σε δέκα  τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία λοσιόν Hedrin® Protect & Go (προληπτικό προϊόν για τις ψείρες).

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε όμως το προϊόν Hedrin® Protect & Go:

Η λοσιόν Hedrin® Protect & Go είναι το πρώτο πραγματικά προληπτικό προϊόν για τις ψείρες με κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Πριν να είναι πολύ αργά, το Hedrin® Protect & Go σταματάει τη μόλυνση πριν καν ξεκινήσει. Χάρη στη φιλική της μορφή, η λοσιόν ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα εξολοθρεύει τις ψείρες και τα αυγά τους πριν προλάβουν να πολλαπλασιαστούν, χάρη στο καινοτόμο Activdiol®.

Με υπέροχο άρωμα πορτοκάλι και μάνγκο χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα στα μαλλιά, τα παιδιά το δέχονται ευχάριστα και οι μητέρες είναι σίγουρες ότι προσφέρουν πραγματική προστασία στα παιδιά τους.

Μάθετε τα πάντα γύρω από τις ψείρες και την αντιμετώπισή τους στο www.hedrin.gr


 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό