Πέντε τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα κουτί που θα περιέχει 50 φακέλους με μεταλλικές ταυτότητες «Αστέρια Champions 2018» μαζί με το άλμπουμ.

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Giannaki Toys δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα κουτί που θα περιέχει 50 φακέλους με μεταλλικές ταυτότητες «Αστέρια Champions 2018» μαζί με το άλμπουμ.

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Πως παίζεται το παιχνίδι «Αστέρια Champions 2018»:

Το παιχνίδι παίζεται με τουλάχιστον δύο παίκτες.

Οι παίκτες τοποθετούν από μία ταυτότητα με το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή προς το έδαφος και μετά πετούν από μία ταυτότητα πάνω στο σωρό.

Παίζει πρώτος αυτός που η ταυτότητα του θα πέσει στο έδαφος με το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή προς τα πάνω.

Στόχος των παικτών είναι να κοπανίσουν με τις ταυτότητες που πετάνε κάθε φορά αυτές που είναι ήδη κάτω στο έδαφος.

Ο παίκτης που θα κοπανίσει τις ταυτότητες αυτές και θα καταφέρει να τις γυρίσει από την άλλη μεριά είναι και ο νικητής που τις κερδίζει αυξάνοντας τον αριθμό ταυτοτήτων στην συλλογή του.

Εφόσον ο παίκτης που παίζει κάθε φορά δεν καταφέρει να γυρίσει κάποια ταυτότητα από αυτές που βρίσκονται στο έδαφος τότε οι ταυτότητες παραμένουν εκεί και παίζει ο επόμενος παίκτης έως ότου κάποιος από τους παίκτες να τα καταφέρει.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Giannaki Toys:

Η εταιρία Giannaki Toys ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι της στον χώρο των παιχνιδιών το 1984 και από τότε σταθερά και ποιοτικά προσφέρει στα παιδιά, μέσω του περιπτέρου, του ψιλικατζίδικου ή του mini market της γειτονιάς μικρά παιχνίδια ή συλλογές που δημιουργούν μερικές από τις ομορφότερες αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων. Αφουγκραζόμενοι πάντοτε τις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντα των παιδιών προσφέρουμε τις πιο επίκαιρες συλλογές και παιχνίδια στην Ελλάδα, με υψηλότατη ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

Giannaki Toys

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Παιχνίδια - Νίκαια

Αγίου Νεκταρίου 4,  184 54, Νίκαια Αττικής

τηλ. 210 – 49 45 677

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μπέλση Σοφία - Αρτέμιδα
  2. Χατζηπαναγου Σταυρούλα - Κερατσινι
  3. Καμπισιος Τιμος - Αλαμανας
  4. μακρη μαγδα -Γιαννιτσα
  5. Αλεξίου Αριστέα -Κιάτο Κορινθίας