Μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου "Σαρακοστιανά" των εκδόσεων Πορφύρα(Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Πορφύρα  δίνει την ευκαιρία  σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Σαρακοστιανά».

Η νικήτρια   θα λάβει το δώρο της  με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Σαρακοστιανά»:

Μετά από 78.000 αντίτυπα, τα γνωστά μας Σαρακοστιανά με την πρακτική σπιράλ ράχη, επανακυκλοφορούν ανανεωμένα και επαυξημένα. Με νέες φωτογραφίες και φρέσκες ιδέες για το καθημερινό πιάτο. 387 συνταγές που μυρίζουν Ελλάδα και γεμίζουν το τραπέζι μας με τα υλικά της παραδοσιακής κουζίνας.

Τα Σαρακοστιανά υπογραμμίζουν τη σημασία της μεσογειακής διατροφής και την άρρηκτη σύνδεση της σωματικής και της πνευματικής υγείας. Προβάλλουν πατροπαράδοτες διατροφικές συνήθειες εμπλουτισμένες με νέους συνδυασμούς. Συνταιριάζουν τη διατροφή μας με το σημερινό τρόπο ζωής.

Κυκλοφορεί και στα Αγγλικά: The Festive Fast.

«Ἄς ἀποφεύγουμε σέ ὅλες τίς περιστάσεις τήν πλεονεξία καί κάθε τι πού ὑπερβαίνει τό ἀναγκαίο»· διότι ἡ πλεονεξία αὐτή όχι μόνο «ἐμποδίζει τούς ἀνθρώπους νά εἶναι ἄνθρωποι, ἀλλά τούς κάνει θηρία καί δαίμονες». Ἡ πλεονεξία, τήν ὁποία ἀναφέρει ὁ ἱερός Χρυσόστομος, εἶναι αὐτή ἡ ἴδια ἡ ἀπανθρωπία πού ὁδήγησε στη σημερινή παγκόσμια οἰκονομική καί πρωτίστως πνευματική κρίση. (Από την εισαγωγή της Γερόντισσας Θεοξένης, ηγουμένης της Ι. Μονής Χρυσοπηγής στα Χανιά).

- Με νέο φωτογραφικό υλικό.

- Με πρωτότυπες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι, το σχολείο, τη δουλειά, τη γιορτή και την παρέα.

- Με κείμενα Πατέρων που σχολιάζουν και αναδεικνύουν την ορθόδοξη παράδοση της νηστείας.

- Με πρακτικές οδηγίες, γλωσσάρι και πίνακα για τις ημέρες νηστείας όλο το χρόνο.

«Σαρακοστιανά»

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΦΙΝΑΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Μαριγούλα Δ. Κοκκίνου – Γεωργία Σ. Κοφινά
Μεσογειακή, νηστήσιμη, χορτοφαγική κουζίνα
Φωτογραφίες: Θανάσης Ταμβακίδης
27η ΈΚΔΟΣΗ, ISBN: 978-618-81538-0-6

Τιμή: 22 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

LIAROU ELENI (Αθήνα )