Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από μία περιποίηση μαλλιών (λούσιμο & κούρεμα)από το παιδικό κομμωτήριο The Kidz Salωn! (Μόνο για Θεσσαλονίκη)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το παιδικό κομμωτήριο The Kidz Salωn (Παπαναστασίου 150, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313 091 510) δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από μία περιποίηση μαλλιών (λούσιμο & κούρεμα), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Κα Άννα Παπογιάν για τη συνεννόηση του ραντεβού στο The Kidz Salωn !

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνο από τη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να συμπληρώσουν τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους, προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους και για να λάβουν την υπηρεσία του παιδικού κομμωτηρίου The Kidz Salωn.

Μία γνωριμία με το The Kidz Salωn

«Φανταστείτε μια μικρή παραμυθούπολη, όπου το κούρεμα των παιδιών μας γίνεται το απόλυτο παιχνίδι… όπου η φροντίδα και η περιποίηση των μαλλιών τους γίνεται ένα μαγικό, φανταστικό παραμύθι, ένα παραμύθι όπου η πριγκίπισσά σας απολαμβάνει όμορφα υγιή μαλλάκια και ο πρίγκιπάς σας είναι έτοιμος και καλλωπισμένος να καλπάσει αγέρωχος πάνω στο άσπρο του άλογο.. .Αυτό ακριβώς είναι το The Kidz Salωn!

The Kidz Salωn… Το πιο υπέροχο, φανταστικό, το πρώτο και μοναδικό στην Θεσσαλονίκη παιδικό κομμωτήριο, όπου τα πιτσιρίκια μας κουρεύονται, χτενίζονται και παίζουν, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με περισσή φαντασία, με χαρούμενα χρώματα και πολύ πολύ άπλετο παιχνίδι!! Ένα παιδικό κομμωτήριο, όπου το κούρεμα γίνεται η απόλυτη διασκέδαση!

Στο The Kidz Salωn, όλα τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν, να δημιουργήσουν, να ζωγραφίσουν, να απασχοληθούν όμορφα και δημιουργικά, ενώ παράλληλα αφήνονται στα χέρια εξειδικευμένου προσωπικού και κομμωτριών με εμπειρία στην παιδική ψυχολογία, μαθαίνοντας να αγαπούν το κούρεμα και να χτενίζονται με τα πιο ευφάνταστα σχεδιάκια για αγόρια και κορίτσια, χωρίς να σταματούν να χαμογελούν από το πρώτο τους κιόλας κούρεμα!

Από τους πρώτους μήνες της γέννησης τους και την τρυφερή ηλικία των πρώτων βημάτων τους μέχρι την ανήσυχη εφηβική ηλικία των δεκατριών χρόνων, αγόρια και κορίτσια κουρεύονται και χτενίζονται με όλα τα τελευταία trends!

Οι μικρές δεσποινιδούλες απολαμβάνουν περίτεχνα χτενίσματα, μανικιούρ και πεντικιούρ και ειδική περιποίηση ομορφιάς, οι μικροί μας καβαλιέροι αποκτούν το δικό τους προσωπικό στυλ με περίσσια φροντίδα, ενώ παράλληλα όλα τα παιδάκια, μικρότερα και μεγαλύτερα, παίζουν στο πιο πολύχρωμο περιβάλλον, ζωγραφίζουν, διασκεδάζουν!

Οι έφηβοι φίλοι μας επιλέγουν μόνοι τους, αλλά και με την βοήθεια των κομμωτριών, τα κουρέματα και χτενίσματα που τους αρέσουν κα είναι έτοιμοι να καταπλήξουν τα πλήθη!

Με την δέσμευση "όχι πια δάκρυα", το έμπειρο προσωπικό μας υποδέχεται με ιδιαίτερη ευαισθησία τους μικρούς μας φίλους σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, με ευχάριστα χρώματα, αυτοκινητάκια για καθίσματα εργασίας, καθρέφτες με παιδικές φιγούρες, επιτραπέζια παιχνίδια, tablets για να παρακολουθούν τα cartoons που τους αρέσουν, σε ένα περιβάλλον ασφαλές για παιδιά, καθαρό και περιποιημένο, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά καλλυντικά, 100% φυτικά και οργανικά προϊόντα περιποίησης, όλα παρασκευασμένα ειδικά για παιδιά!

Στο The Kidz Salωn το κούρεμα και χτένισμα γίνεται παιχνίδι και διασκέδαση, με συνέπεια και υπευθυνότητα, με προσοχή και περισσή φροντίδα!

Ελάτε και εσείς στο The Kidz Salωn!

Αναζητήστε τις προσφορές μας για παιδιά, μάθετε για τα ειδικά πακέτα κουρέματος και χτενίσματος για παιδιά και μαμάδες, βρείτε λύσεις και φροντίδα για την καταπολέμηση ψειρών, προμηθευτείτε σαμπουάν, βούρτσες, προϊόντα styling και πολλά πολλά άλλα, 100% αγνά και οργανικά προϊόντα!

Μπείτε και εσείς στο μαγικό κόσμο του The Kidz Salωn, σε έναν μοναδικό κόσμο ομορφιάς και λάμψης, φροντίδας και περιποίησης, για να κουρεύονται τα παιδιά σωστά, χωρίς φόβο και δάκρυα και να περνάμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, αξέχαστες στιγμές!».

The Kidz Salωn

Παπαναστασίου 150,

Θεσσαλονίκη,

τηλ. 2313 091 510

e-mail:

thekidzsalonskg@gmail.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΤΣΙΡΕΜΕ ΑΝΝΑ , ΘΕΡΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2. Μαλιδάκη Ιωάννα , Καλαμαριά Θεσσαλονίκη