Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Κατσαρίδα (La Cucaracha) – 21338 2 της ελληνικής εταιρίας John Hellas !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία John Hellas  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από  ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Κατσαρίδα (La Cucaracha) – 21338 2

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το επιτραπέζιο παιχνίδι Κατσαρίδα (La Cucaracha) – 21338 2

Ένα αηδιαστικά μαμουνιάρικο παιχνίδι για 2-4 εξολοθρευτές, ηλικίας 5-99 ετών.

Μπλιαααχ…

Κατσαρίδα στην κουζίνα! Γρήγορα, πιάσ’ την! Ρίξε το ζάρι και δες αν μπορείς να γυρίσεις πιρούνι, μαχαίρι ή κουτάλι. Αντέδρασε γρήγορα, χρησιμοποίησε τα κουταλομαχαιροπίρουνα και οδήγησε την κατσαρίδα στην παγίδα σου.

Κάθε φορά που την παγιδεύεις, κερδίζεις 1 κατσαριδόμαρκα. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 5 κατσαριδόμαρκες, κερδίζει το παιχνίδι.

Στόχος παιχνιδιού

Γίνε ο πρώτος που θα συγκεντρώσει 5 κατσαριδόμαρκες.

Περιεχόμενα

24 πλαστικές βάσεις

1 βάση παιχνιδιού

1 ταμπλό

4 παγίδες

24 κουταλομαχαιροπίρουνα (8 μαχαίρια, 8 πιρούνια, 8 κουτάλια)

1 HEXBUG® nano®

18 κατσαριδόμαρκες

1 ξύλινο ζάρι

2 πόρτες παγίδας

Παίζοντας πρώτη φορά

Ζήτα από έναν ενήλικα να σε βοηθήσει να στήσεις το παιχνίδι. Προσεκτικά αφαίρεσε όλα τα κομμάτια από τις διάτρητες καρτέλες. Για να στήσεις το ταμπλό:

 

  • Βάλε τις πλαστικές βάσεις (1) στις 24 τρύπες της βάσης παιχνιδιού (2).

  • Κάλυψε τη βάση με το ταμπλό (3).

  • Τοποθέτησε τις παγίδες (4) στις 4 εσοχές που βρίσκονται στις 4 γωνίες της βάσης παιχνιδιού.

  • Κούμπωσε τα κουταλομαχαιροπίρουνα (5) στις πλαστικές βάσεις, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι

  • Έχε το HEXBUG® nano® (6), τις κατσαριδόμαρκες (7) και το ζάρι (8) έτοιμα.

  • Κάθε παίκτης διαλέγει μια παγίδα. Σε περίπτωση που οι παίκτες είναι λιγότεροι από τέσσερεις, κλείστε τις παγίδες που περισσεύουν με τις πόρτες παγίδας. Αν παίζουν μόνο δύο παίκτες, πρέπει οι παγίδες που θα διαλέξουν να είναι απέναντι η μια από την άλλη.

  • Γύρισε όλα τα μαχαιροπίρουνα σύμφωνα με ένα από τα σχέδια που φαίνονται δίπλα.

Το παιχνίδι ξεκινά

  1. Ενεργοποίησε το HEXBUG® nano®

Ο μικρότερος παίκτης ξεκινά. Ενεργοποίησε το HEXBUG® nano®, ανοίγοντας τον διακόπτη που βρίσκεται κάτω από τη συσκευή, και τοποθέτησέ το στο κέντρο του ταμπλό.

  1. Ρίξε το ζάρι

Αν φέρεις μαχαίρι, πιρούνι ή κουτάλι, γρήγορα γύρνα το αντίστοιχο κομμάτι στο ταμπλό. Μπορείς να κουνήσεις μόνο ένα!

Παράδειγμα: Αν το ζάρι δείξει μαχαίρι, γύρνα ένα μαχαίρι.

Αν το ζάρι δείξει ερωτηματικό, γρήγορα γύρνα οποιοδήποτε κουταλομαχαιροπίρουνο: είτε ένα μαχαίρι, είτε ένα πιρούνι, είτε ένα κουτάλι.

  1. Γύρνα κουταλομαχαιροπίρουνα

Πάντα γύρνα τα κουταλομαχαιροπίρουνα έως εκεί που θα νιώσεις πως «κούμπωσαν» στη θέση τους. Μην αφήνεις ποτέ τα κουταλομαχαιροπίρουνα σε γωνία. Αν ένας παίκτης αργεί πολύ να παίξει, οι άλλοι παίκτες μπορούν να του φωνάξουν να κάνει πιο γρήγορα για να τον αποσυντονίσουν!

Το παιχνίδι συνεχίζεται με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Ο επόμενος παίκτης ρίχνει το ζάρι, και γυρνάει το ανάλογο κουταλομαχαιροπίρουνο!

  1. Παγίδεψε το HEXBUG® nano®

Η άτακτη Κατσαρίδα θα τρέχει να σωθεί, προς κάθε κατεύθυνση! Δημιούργησε μονοπάτια γυρνώντας στρατηγικά τα κουταλομαχαιροπίρουνα, ώστε να την παρασύρεις στην παγίδα σου. Μην την αφήσεις να πέσει σε παγίδα αντίπαλου παίκτη! Όποιος καταφέρει να την οδηγήσει πρώτος στην παγίδα του παίρνει μια κατσαριδόμαρκα.

Απενεργοποίησε το HEXBUG® nano® για την ώρα, και στήσε πάλι τα κουταλομαχαιροπίρουνα στο ταμπλό σύμφωνα με ένα από τα σχέδια που φαίνονται παραπάνω. Ο παίκτης που κέρδισε την τελευταία κατσαριδόμαρκα παίζει πρώτος.

Όταν παίζεις με το HEXBUG® nano®:

  • Μην το σφηνώνεις όταν γυρίζεις τα κουταλομαχαιροπίρουνα.

  • Αν αναποδογυρίσει, βοήθησέ το να σταθεί στα πόδια του, στο ίδιο σημείο.

  • Αν κολλήσει σε κάποια γωνία, σκούντα το.

Τέλος παιχνιδιού

Το παιχνίδι τελειώνει μόλις κάποιος παίκτης συγκεντρώσει πέντε κατσαριδόμαρκες.

Παραλλαγές παιχνιδιού

Οι κανόνες του παιχνιδιού μένουν οι ίδιοι. Παρόλα αυτά, σε αυτή την περίπτωση, όλοι οι παίκτες προσπαθούν να κρατήσουν την κατσαρίδα μακριά από την παγίδα τους. Για κάθε κατσαρίδα που πέφτει στην παγίδα σου, παίρνεις μια κατσαριδόμαρκα. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 5 κατσαριδόμαρκες χάνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το μακριά από πρόσωπο και αυτιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μπαταρία περιέχει διαβρωτικά χημικά που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό εάν καταποθούν ή εισπνευσθούν. Εάν καταποθούν ή εισπνευσθούν, ζητήστε ιατρική βοήθεια άμεσα.

Οδηγίες για HEXBUG® nano®: Απομακρύνετε τυχόν υλικά συσκευασίας, πριν δώσετε το προϊόν στα παιδιά. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει από τη φωτογραφία στη συσκευασία.

HEXBUG® and nano® are registered trademarks of Innovation First, Inc., 1519 Interstate 30, West Greenville, TX 75402 USA

Οδηγίες ασφαλείας για μπαταρίες: Χρειάζεται 1 x LR44 μπαταρία (συμπεριλαμβάνεται). Η αντικατάσταση των μπαταριών πρέπει να γίνεται από ενήλικα. Όταν αντικαθιστάτε τη μπαταρία ακολουθείστε τα σύμβολα μέσα στη συσκευή. Αφαιρέστε άμεσα άδειες μπαταρίες. Πετάξτε άμεσα και ορθολογικά τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Χρησιμοποιείτε γυαλιά ασφαλείας όταν αντικαθιστάτε τη μπαταρία. Αφαιρείτε τη μπαταρία σε περίπτωση μακροχρόνιας αποθήκευσης. Μην πετάτε τις μπαταρίες σε φωτιά, καθώς μπορεί να εκραγούν ή να τρέξουν χημικά υγρά. Μην ανακατεύετε παλιές με καινούριες , ή μπαταρίες διαφορετικού τύπου (π.χ. αλκαλικές/απλές). Μην επαναφορτίζετε μη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Μην βραχυκυκλώνετε τις μπαταρίες. Μην ζεσταίνετε, αποσυναρμολογείτε ή παραποιήσετε τις μπαταρίες.

Κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά!

Λίγα λόγια για την John Hellas

Η John Hellas Ε.Π.Ε. μια ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη με μια ομάδα έμπειρων στελεχών του χώρου του παιχνιδιού. Είναι η αντιπρόσωπος της Ravensburger σε Ελλάδα και Κύπρο, και ο επίσημος δικαιούχος των σημάτων Disney & Marvel για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Επιπλέον, έχει την επίσημη διανομή των παιχνιδιών ρόλου – μίμησης της Mattel στην ελληνική αγορά.


 

Η έδρα και η αποθήκη της εταιρίας στεγάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.500m² στη Θεσσαλονίκη, ενώ λειτουργεί και Showroom στην Αθήνα.

 

 

Κανόνας της John Hellas είναι ο σεβασμός στους πελάτες και στους συνεργάτες της. Δέσμευσή της η διαρκής επένδυση στο μέλλον όλων, τα παιδιά μας!


 

Σκοπός της εταιρίας είναι η παροχή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Ακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου, έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη σειρά με επώνυμα παιχνίδια, την οποία φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς

 

Ανακαλύψτε τα!

Στοιχεία επικοινωνίας

John Hellas

Μακεδονικού Αγώνα 14, Ωραιόκαστρο
Τ.Θ. 364, Τ.Κ. 57013, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 688 653, fax: 2310 688 910
e-mail: info@johnhellas.gr


 

https://johnhellas.gr/

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  • ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΞΑΝΘΗ)
  • Κανατσιοπουλου Καλλινικη (Αλεξανδρουπολη)