Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα σετ παιδικών καλλυντικών της εταιρείας Frezyderm

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Frezyderm  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα σετ παιδικών καλλυντικών της εταιρείας Frezyderm (αφρόλουτρο Sensitive Kids Shower Bath & σαμπουάν Sensitive Kids Shampoo Boys or Girls)σε συσκευασία δώρου με κουβερτούλα και αρκουδάκι !

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Γνωρίζετε ως γονείς ότι είναι απαραίτητη η σωστή φροντίδα της παιδικής επιδερμίδας;

Το παιδικό δέρμα  είναι τρυφερό, απαλό, ελαστικό, σφριγηλό και λειτουργεί ως ασπίδα για την υγεία των παιδιών. Καθώς αυτά αναπτύσσονται γρήγορα, αλλάζουν και οι ανάγκες φροντίδας της παιδικής επιδερμίδας. Παράλληλα, διάφοροι παράγοντες όπως η ρύπανση, το κρύο, η ζέστη, αλλά και τα ακατάλληλα καλλυντικά αποτελούν αιτίες για αποδυνάμωση της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας και εγκατάσταση παθογόνων μικροοργανισμών στο παιδικό δέρμα, για δημιουργία ερεθισμού και ξηρότητας και για  εμφάνιση φλεγμονής (κοκκινίλα, φαγούρα). 

Για άλλους αυτούς τους παραπάνω λόγους, η Frezyderm σεβόμενη την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών, δημιούργησε μια εξειδικευμένη ολοκληρωμένη σειρά Sensitive Kids για την καθημερινή περιποίηση της παιδικής επιδερμίδας.
 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sensitive Kids είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, ενώ η σύνθεσή τους είναι απαλλαγμένη από συνθετικά συστατικά που δυνητικά προκαλούν αλλεργίες στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Πιο αναλυτικά ορισμένα από αυτά είναι:

Το  αφρόλουτρο Sensitive Kids Shower Bath

Χωρίς Σαπούνι, Αλκοόλη, Συντηρητικά, Χρώμα, SLES και Σιλικόνες

SKU : 423003

Ενυδατικό αφρόλουτρο, το οποίο περιποιείται τη φυσιολογική, ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνοντας από ερεθισμούς και φλεγμονές, ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Δημιουργεί πλούσιο αφρό που κάνει το μπανάκι “παιχνίδι” και ξεπλένεται πολύ εύκολα.
 

Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια!

Το σαμπουάν Sensitive Kids Shampoo Boys

Χωρίς Σαπούνι, Αλκοόλη, Συντηρητικά, Χρώμα, SLES και Σιλικόνες

SKU : 423001

Εξειδικευμένο σαμπουάν για αγόρια, το οποίο περιποιείται απαλά την ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και καταπραΰνει υπάρχοντες ερεθισμούς. Ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας και προσφέρει στα μαλλιά όγκο και λάμψη.
 

Δημιουργεί πλούσιο αφρό που κάνει το λούσιμο “παιχνίδι” και ξεπλένεται πολύ εύκολα. Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια!

και το σαμπουάν Sensitive Kids Shampoo Girls

Χωρίς Σαπούνι, Αλκοόλη, Συντηρητικά, Χρώμα, SLES και Σιλικόνες

SKU : 423002

Εξειδικευμένο σαμπουάν για κορίτσια, το οποίο περιποιείται απαλά την ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα και αφήνει απαλά μαλλιά για εύκολο χτένισμα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και καταπραΰνει υπάρχοντες ερεθισμούς. Ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της τρίχας και προσφέρει στα μαλλιά όγκο και λάμψη

Δημιουργεί πλούσιο αφρό που κάνει το λούσιμο “παιχνίδι” και ξεπλένεται πολύ εύκολα. Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια!

FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε.

Μενάνδρου 75, 104 37, Αθήνα

τηλ: 210- 52 46 900 /  fax: 210- 52 44 433

e-mail: info@frezyderm.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. Κοζαδινου Φλωρα Αγόρι Πειραιας
  2. Γκουλούνη Βικτώρια Κορίτσι  Αθήνα