Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση " Η Κόκκινη Μύτη"

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση  " Η Κόκκινη Μύτη" για την Κυριακή 18/3 στις 15.00

Λίγα λόγια για το έργο
 

Το ΘΕΑΤΡΟ 104 και οι Μικροί ΠυροΤέχνες παρουσιάζουν την μουσική θεατρική παράσταση Η Κόκκινη Μύτη

Η ιστορία του κλόουν Ζαν – Ζακ Περώ από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στη κεντρική σκηνή του θεάτρου 104 και κάθε Κυριακή στις 3 μ.μ.

 

ένα τσίρκο που έχει φαλιρίσει

μια μπαλαρίνα που τις νύχτες χορεύει στους δρόμους της πόλης

μια εκκεντρική γειτονιά με ακόμα πιο εκκεντρικούς κατοίκους

μια γιαγιά που ψάχνει παρέα για να παίξει

η βασίλισσα της Αγγλίας (αυτοπροσώπως)

και ένας κλόουν που πεισματικά αρνείται να αποχωριστεί την... κόκκινη μύτη του

εμπλέκονται σε ένα σουρεαλιστικό παραμύθιπου καταπιάνεται με το διαχρονικό θέμα της αποδοχής του εαυτού μας και του «άλλου».

η υπόθεση του έργου

Ένα βροχερό απόγευμα το τσίρκο στο οποίο ζει και εργάζεται ο κλόουν Περώ θα κλείσει κι ο ίδιος θα πρέπει να αλλάξει περιβάλλον και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, έξω απ αυτό. Σύντομα όμως αυτή η αλλαγή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα περιπετειώδης εξαιτίας... της κόκκινης μύτης του, μιας κόκκινης μύτης που όπως όλα δείχνουν έρχεται πλέον σε πλήρη αντίθεση με το νέο περιβάλλον. Επιπλέον, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα καθώς αυτή η αντίθεση δεν περιορίζεται αποκλειστικά ως προς το ζήτημα της εμφάνισης αλλά είναι βέβαιο ότι επεκτείνεται και σε ακόμα πιο ουσιαστικές διαφορές που εκείνη η μύτη έχει σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες... μύτες που υπάρχουν τριγύρω! Στην πόλη όμως που έχει βρεθεί δεν φαίνονται όλοι να συμπαθούν ιδιαίτερα τέτοιου είδους «αντιθέσεις» και πολύ περισσότερο... κόκκινες μύτες που αγαπούν τα παιχνίδια και έχουν την τάση να δημιουργούν αταξίες και... προβλήματα!. Ωστόσο πως θα μπορούσε ο Περώ να να απαρνηθεί ή να αλλάξει την κόκκινη μύτη του; Αφού...αν το έκανε αυτό, δεν θα ήταν πια...ο κλοουν ο Περώ! Δεν θα ήταν πια... ο εαυτός του!

Το έργο “Η Κόκκινη Μύτη” είναι ένα παιδικό θεατρικό μιούζικαλ, που με τη χρήση video και animation ζωντανεύει μια ιστορία που καταπιάνεται με το φαινόμενο του κοινωνικού στιγματισμού και παρακινεί τα παιδιά να αναπτύξουν σκέψεις πάνω στη σημασία της αποδοχής του εαυτού μας και του «άλλου».

Συντελεστές Παράστασης

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Βάσια Παρασκευοπούλου Μουσική: Ορέστης Τάνης Animation παράστασης & poster Παναγιώτης Ανδριανός Φώτα: Έλενα Μαργαριτίδη

Ηθοποιοί: Γιάννης Δρακόπουλος, Βιβή Πέτση, Βίκη Χατζοπούλου,Μαρίνα Τσουμπρή, Μαρία Μαλλούχου

Μια παραγωγή της ομάδας Μικροί ΠυροΤέχνες με το θέατρο 104

Καθημερινές προγραμματισμένες παραστάσεις για σχολεία

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού

Διάρκεια 75’

Tηλέφωνο για σχολεία, βάλε την Εφη κανελλοπούλου 6974020762

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Χαριοπολιτου Νατασα 
  2. Δήμου Εφη