Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος: Το Ημερολόγιο - Η απόλυτη ιστορία αγάπης ( Μόνο για Μεγάλους)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος: "Το Ημερολόγιο - Η απόλυτη ιστορία αγάπης".

Εάν οι νικητές κατοικούν στην Αθήνα θα λάβουν το δώρο τους οι ίδιοι από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα "Το Ημερολόγιο - Η απόλυτη ιστορία αγάπης" :

Ο Νόα Καλχούν έχει μόλις επιστρέψει στη γενέτειρά του ύστερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αναπαλαιώσει μια παλιά αγροικία και να ξαναβρεί την εσωτερική του γαλήνη κοντά στη φύση. Όμως τον νου του κατακλύζει η σκέψη ενός πανέμορφου κοριτσιού που ερωτεύθηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ενός κοριτσιού που αιχμαλώτισε την καρδιά του όπως καμιά άλλη.

Όταν οι αναμνήσεις του παίρνουν σάρκα και οστά, όταν η Άλι εμφανίζεται αναπάντεχα μπροστά του, το πάθος που σιγόκαιγε μέσα τους παίρνει ξανά φωτιά. Υπάρχουν τόσα εμπόδια για να έχει η ιστορία τους ένα ευτυχισμένο τέλος, ωστόσο η μοναδική δύναμη που τους δίνει η αγάπη τους δεν τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους.

Τίτλος πρωτοτύπου: The notebook
Σειρά: Ξένη λογοτεχνία
Μετάφραση: Νάντη Σακκά
Σελίδες: 248 
Χρόνος έκδοσης: Ιούνιος 2017 
ISBN: 978-618-03-0931-7 
Τιμή: 11,00 € 
 

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία αγάπης… Δεν θα μπορείτε να την αφήσετε από τα χέρια σας.

Glamour

 

Θα διαβάσετε αυτή την ιστορία σε μια νύχτα, αλλά θα τη θυμάστε μια ζωή.

USA Today

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Το καταφύγιο της αγάπης

Το τελευταίο τραγούδι

 

Ο αμερικανός Nicholas Sparks είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς ιστοριών αγάπης σε όλο τον κόσμο. Τα μυθιστορήματά του ξεπερνούν σε πωλήσεις τα 105.000.000 αντίτυπα, ενώ έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες και έχουν μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο. Για να διαβάσετε περισσότερα www.nicholassparks.com και www.metaixmio.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!