Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: " Ο μικρός Σταυραετός " από τις εκδόσεις Γράφημα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Γράφημα   δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Ο μικρός Σταυραετός".

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Ο μικρός Σταυραετός, θα μπορούσε να είναι ένα πασχαλιάτικο παραμύθι, που ξεκινάει από την καθαρά Δευτέρα, ταξιδεύει 40 ημέρες και νύχτες μέσα στη Σαρακοστή, αγωνιά κι αντέχει τη Σταύρωση και δικαιώνεται με την Ανάσταση και τη γιορτή του Πάσχα, όπου όλοι οι άνθρωποι αγαπούν το κόκκινο χρώμα και τσουγγρίζουν κόκκινα αβγά!!!

Θα μπορούσε όμως να είναι κι ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα, την υπομονή και την επιμονή, την ψυχική αντοχή στις δοκιμασίες της ζωής, την αγάπη για όλο τον κόσμο, την πίστη στα θαύματα, τη δικαίωση όλων των τίμιων αγώνων και προπάντων ένας ύμνος στην αληθινή και βαθιά ελευθερία… αυτήν, χωρίς σπάγκους!!!

Ο μικρός Σταυραετός, θα μπορούσε να είναι και τα δύο!!!

 

Συγγραφέας: Δόξα Κωτσαλίδου
Εκδότης: Εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ
Κατηγορίες: Εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ, Παιδικά
Κωδικός ISBN: 978-618-5271-04-6
Τιμή: 12 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μουράτογλου Ελένη (Ξυλόκαστρο Κορινθίας)
  2. ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Iεραπετρα)