Τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2018 του εκδοτικού οίκου κόκκινη κλωστή δεμένη σε συνεργασία με τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Το pamebolta.gr  δίνει την ευκαιρία  σε  τρεις τυχερούς αναγνώστες  να κερδίσουν από ένα καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2018 του εκδοτικού οίκου κόκκινη κλωστή δεμένη σε συνεργασία  με τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. 

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Μια πρώτη γνωριμία με το καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2018 του εκδοτικού οίκου κόκκινη κλωστή δεμένη  

Οι εκδόσεις κόκκινη κλωστή δεμένη δραστηριοποιούνται στο χώρο του παιδικού βιβλίου. Με γνώμονα την ποιότητα, την ικανοποίηση και τον σεβασμό του μικρού αναγνώστη επιλέγονται με προσοχή τα βιβλία που εκδίδονται κάθε χρόνο.Την χρονιά που μας πέρασε έκαναν άλλο ένα βήμα και προχώρησαν
στην έκδοση ενός  καλλιτεχνικού ημερολογίου σε συνεργασία με τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.Πρόκειται για ένα Ημερολόγιο Συντροφιάς για κάθε μέρα,
για κάθε μήνα, που περιλαμβάνει 13 τρυφερά, λογοτεχνικά κείμενα γνωστών συγγραφέων από τα οποία εμπνεύστηκαν 13 εικονογράφοι και δημιούργησαν τη δική τους εικόνα-ακουαρέλα, η οποία συνοδεύει το κάθε κείμενο.

Σελίδες:  43
Μέγεθος: 11.5 Χ 16 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο

 
 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές 

  1. Γκεσούλη Γρηγορία (ΑΙΤΩΛΙΚΟ)
  2. ΠΟΛΥΜΑΤΙΔΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ ( ΠΑΤΡΑ)
  3. ΤΖΟΜΑΚΑ ΛΗΔΑ (ΑΘΗΝΑ)