Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει"

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με το Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα» δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει" για το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο «Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» κάνει την προτελευταία του εμφάνιση στο Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα». Η παράσταση που φέτος παρακολούθησαν εκατοντάδες μαθητές στα σχολεία όλης της Αττικής και που κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό των εκπαιδευτικών, επιστρέφει στο θεατρικό της σπίτι για να σας μαγέψει με την ποιητικότητα και την ευαισθησία της.

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο παραμύθι του Μάνου Κοντολέων. Πρόκειται για μια ιστορία με ηθοποιό και κούκλες που ξεκινάει έναν χειμώνα και μιλάει για τον κύκλο του νερού όλες τις εποχές συνδέοντας τον με τον κύκλο της ζωής του ανθρώπου.

Η ιστορία:

Ένα αγόρι θα φτιάξει ένα χιονάνθρωπο και θα τον αγαπήσει πολύ! Ο χιονάνθρωπος για να μην λιώσει θα δραπετεύσει! Όμως θα λιώσει στο ποτάμι... θα εξατμιστεί και στο τέλος θα γίνει βροχή. Τον επόμενο χειμώνα θα καταλήξει στο ίδιο σημείο στη γη, σαν χιόνι και θα νιώσει μεγάλη έκπληξη όταν καταλάβει ότι το ίδιο αγόρι τον ξανα-κατασκευάζει! Ο κύκλος του νερού του χιονάνθρωπου και ο κύκλος της ζωής του αγοριού θα ξανασμίξουν στα βαθιά γεράματα...

Βραβείο Εκπαιδευτικής Παράστασης:

Ο «Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» έχει τιμηθεί με το Βραβείο Εκπαιδευτικής Παράστασης στο Διεθνές Φεστιβάλ Puppet Carnival στο Λοτζ της Πολωνίας.
Ανάμεσα σε 34 χώρες, τον Σεπτέμβριο του 2016, η διάκριση αυτή έκανε περήφανη την ομάδα και επισφράγισε την προσπάθεια που κάνει, όλα αυτά τα χρόνια, να τιμάει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν εκπαιδευτικοί και γονείς!

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη 

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

18:30

Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα»

Β. Βουλγαροκτόνου 60, Νεάπολη Αθήνα, 11473

Διάρκεια: 1 ώρα 

Ηλικία: Για παιδιά από 2 έως 8 ετών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 6428 769 – 693 26 28 305

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων!

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κυριάκου Παναγιωτα 
  2. Φουγια Αγγελική