Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει"

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με το Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα» δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει" για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 18:30 η ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» και «ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» σας περιμένουν στο «Κουκλόσπιτο»!


Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο παραμύθι του Μάνου Κοντολέων. Πρόκειται για μια ποιητική ιστορία με ηθοποιό και κούκλες που ξεκινάει έναν χειμώνα και μιλάει για τον κύκλο του νερού όλες τις εποχές συνδέοντας τον με τον κύκλο της ζωής του ανθρώπου.

Η ιστορία:

Ένα αγόρι θα φτιάξει ένα χιονάνθρωπο και θα τον αγαπήσει πολύ! Ο χιονάνθρωπος για να μην λιώσει θα δραπετεύσει! Όμως θα λιώσει στο ποτάμι... θα εξατμιστεί και στο τέλος θα γίνει βροχή. Τον επόμενο χειμώνα θα καταλήξει στο ίδιο σημείο στη γη, σαν χιόνι και θα νιώσει μεγάλη έκπληξη όταν καταλάβει ότι το ίδιο αγόρι τον ξανα-κατασκευάζει! Ο κύκλος του νερού του χιονάνθρωπου και ο κύκλος της ζωής του αγοριού θα ξανασμίξουν στα βαθιά γεράματα..

Βραβείο Εκπαιδευτικής Παράστασης:

Ο «Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει» έχει τιμηθεί με το Βραβείο Εκπαιδευτικής Παράστασης στο Διεθνές Φεστιβάλ Puppet Carnival στο Λοτζ της Πολωνίας.
Ανάμεσα σε 34 χώρες, τον Σεπτέμβριο του 2016, η διάκριση αυτή έκανε περήφανη την ομάδα και επισφράγισε την προσπάθεια που κάνει, όλα αυτά τα χρόνια, να τιμάει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν εκπαιδευτικοί και γονείς!

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη 

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

18:30

Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα»

Β. Βουλγαροκτόνου 60, Νεάπολη Αθήνα, 11473

 

Διάρκεια: 1 ώρα 

Ηλικία: Για παιδιά από 2 έως 8 ετών και τους γονείς τους! 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 6428 769 – 693 26 28 305

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων!

 

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κόκλα Φωτεινή
  2. Καλούμενος Γιάννης