Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του παιδικού χριστουγεννιάτικου βιβλίου: "Γράμματα στον Άγιο Βασίλη" από τις εκδόσεις Ίτανος.

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Ίτανος  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Γράμματα στον Άγιο Βασίλη".

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Τι γίνεται όταν ο Άγιος Βασίλης, ενώ έχει μοιράσει τα δώρα στα παιδιά, ανοίγει την πόρτα του και βλέπει μια στοίβα γράμματα;

Μήπως ξέχασε να στείλει κάποια δώρα; Μα όχι! Τούτα είναι διαφορετικά γράμματα! Γράμματα από ζωάκια;

Τι να ζητούν άραγε ένας γάιδαρος, μια κότα και μια αγελάδα; Γράμματα από ένα χρυσόψαρο, ένα παπαγαλάκι και ένα χαμστεράκι; Έστειλε γράμμα και η αράχνη; Και το ποντίκι; Και η πεταλούδα και το δελφίνι; Υπάρχουν κι ένα σωρό άλλα γράμματα!

Μέσα από τα γράμματα των ζώων, άλλοτε αστεία, άλλοτε πιο σοβαρά, τα ζωάκια κάνουν τις δικές τους ευχές και ζητούν τα δικά τους δώρα.

Τι θα κάνει άραγε ο Άγιος Βασίλης;

 

Κείμενο και εικονογράφηση: Σοφία Νικολιδάκη (εκπαιδευτικός)
Σχήμα: 19,9 Χ 19,9 εκ.
Σελίδες: 72
ISBN: 978-960-7549-87-7
Τιμή: 12€

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΓΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  2. Γαϊτανή Άννυ