Κέρδισε ένα Teletubby Λούτρινο Po “Όνειρα Γλυκά” από την εταιρεία Giochi Preziosi Hellas.

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Giochi Preziosi Hellas δίνει την ευκαιρία σ’ ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα Teletubby Λούτρινο Po “Όνειρα Γλυκά”.

Ο νικητής  θα παραλάβει το δώρο του με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για τα Teletubbies:

Καλώς ήρθες στον Κόσμο των Teletubbies! Η Laa-Laa, η Po, ο Dipsy και ο Tinky Winky σε περιμένουν για τις πιο μεγάλες και μαλακές αγκαλιές!

Ανακάλυψε την ξεχωριστή προσωπικότητα του κάθε χαρακτήρα κι άκουσέ τoν να σου γελάει και να σου μιλάει!

Αποκοιμήσου γλυκά και με τα αξιαγάπητα φωτεινά Teletubbies «Όνειρα Γλυκά»! Πίεσε την κοιλίτσα τους κι άφησε τις μαγικές πολύχρωμες παραστάσεις και το γλυκό τους νανούρισμα να σε μεταφέρουν στον πιο μαγικό και γλυκό ύπνο!

Η συλλογή παιχνιδιών Teletubbies συνδυάζει τις βασικές αρχές της εξερεύνησης και ανακάλυψης. Συγκροτούν ένα διασκεδαστικό, αστείο και ασφαλή κόσμο που κεντρίζει τη φαντασία των παιδιών και τα παροτρύνει να εξερευνήσουν και να μάθουν το περιβάλλον γύρω τους.

Οι φιγούρες και η συλλογή λούτρινων κούκλων απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από την προσχολική ηλικία. Με ηχητικά εφέ και μουσική τα παιδιά ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν αισθήσεις όπως η όραση, η ακοή και η αφή μέσα από μια ποικιλία αντίστοιχων ερεθισμάτων. Κατασκευασμένα με απόλυτα ασφαλή και τα πιο μαλακά υλικά τα λούτρινα κουκλάκια είναι κατάλληλα και για παιδιά από τη βρεφική ηλικία.

Στην Ελλάδα η συλλογή παιχνιδιών εισάγεται αποκλειστικά από την εταιρεία Giochi Preziosi Hellas.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι :ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ