Κέρδισε ένα Βαλιτσάκι - Boutique Ρούχων ή ένα Ορεινό Καταφύγιο από την εταιρεία PLAYMOBIL!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Playmobil δίνει  την ευκαιρία σε δύο  τυχερά  παιδάκια να κερδίσουν  ένα Βαλιτσάκι - Boutique Ρούχων (κωδ. 6862, για κορίτσι) ή ένα Ορεινό Καταφύγιο (κωδ. 6887, για αγόρι):

ένα Βαλιτσάκι - Boutique Ρούχων (κωδ. 6862, για κορίτσι)

"Τέλεια! Διάλεξε την αγαπημένη σου φιγούρα, άλλαξέ της φορέματα και φούστες και δημιούργησε την πιο μοδάτη εμφάνιση! Διαστάσεις ανοιχτό: 41 x 4 x 20 εκ. (ΜxΠxY)"

ή ένα Ορεινό Καταφύγιο (κωδ. 6887, για αγόρι):

"Φύγαμε για διακοπές στο Ορεινό Καταφύγιο! Δες έχει εναέρια τροχαλία και πλούσιο αθλητικό εξοπλισμό! Θα περάσουμε τέλεια!!! Περιλαμβάνεται εξοπλισμένη κουζίνα, χώρος για ύπνο και εγκαταστάσεις υγιεινής".

Οι δύο νικητές  θα παραλάβουν  το δώρο τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Playmobil:

" To PLAYMOBIL® είναι το νούμερο ένα Εκπαιδευτικό Σύστημα Παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 12 ετών. Αποτελεί το καλύτερο δημιουργικό παιχνίδι ρόλων, με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας και φυσικά είναι η αγαπημένη διασκέδαση μικρών και μεγάλων . To μέγεθος της φιγούρας PLAYMOBIL® 7,5 εκ. , είναι ο κεντρικός άξονας αυτού του δημιουργικού και βραβευμένου συστήματος παιχνιδιού. Οι εναλλαγές των ρόλων σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικίλα σε ιστορικά και σύγχρονα θέματα παιχνιδιού, συναρπάζουν τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από γονείς και εκπαιδευτικούς. Από την κυκλοφορία του το 1974, έχουν παραχθεί 3 δισεκατομμύρια φιγούρες PLAYMOBIL®. Υψηλή ποιότητα "Made in Europe", καθώς όλα τα προϊόντα PLAYMOBIL® κατασκευάζονται σε 5 εργοστάσια εντός της Ευρώπης". 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.playmobil.gr . 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Πέννυ Δημητριάδου ( για το αγόρι) Θεσσαλονίκη
  2. ΚΛΑΓΚΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ (για το Κορίτσι) ΑΡΤΑ