Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για τo Christmas Factory

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Christmas Factory δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για το christmas Factory για την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 για όλη την ημέρα

Λίγα λόγια για τα εγκαίνια του Christmas Factory

Πέντε φορές και έναν καιρό... στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου! Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το "The Christmas Factory"επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και αμέτρητα δώρα. 
 
Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, το “The Christmas Factory” θα είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, θα σκορπάει μαγεία και θα κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!  

Το “The Christmas Factory” δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει! Κάθε χρόνο είναι πιο λαμπερό και ζεστό, με ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανες εκπλήξεις, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις, καταπληκτικά παιχνίδια και το κυριότερο... με περισσότερες δωρεάν δράσεις που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου! 
 
Φέτος όμως, στο "Τhe Christmas Factory, κάτι αλλάζει... Και αλλάζει… μαγικά! Ένα ολοκαίνουριος χώρος προστίθεται και γίνεται Σχολή Μαγείας με στόχο να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γιορτής! Μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και 3 αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία. 

Διαβάστε περισσότερα 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Έφη Γεωργάκη 
  2. Γιώργος Δημητράκος 
  3. Δημητρίου Μαργαρίτα
  4. ΦΟΥΡΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  5. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ