Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα "Coco"

To Pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμίερα της ταινία "Coco" την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Village στο The Athens Mall.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του

Διάρκεια: 109’

Μια γιορτή που τιμά την οικογένεια και την τέχνη του να μένεις αξέχαστος

«Το COCO έχει να κάνει με ένα 12χρονο αγόρι που έχει μεγάλα όνειρα» λέει ο σκηνοθέτης Lee Unkrich. «Έχει να κάνει με μία οικογένεια που παλεύει για τα προς το ζην με παραδόσεις και πολλή αγάπη. Αυτό που έχει το πιο ενδιαφέρον στην ταινία είναι ότι αυτό το αγόρι θα μπορούσε να είναι ο γιος μου. Η οικογένεια θα μπορούσε να μένει στο διπλανό σπίτι. Η γλυκιά, αυταρχική γιαγιούλα που επιμένει να φας όλο σου το φαγητό θα μπορούσε να είναι η γιαγιά σου. Υπάρχει κάτι το οικείο για όλους μας σ’ αυτή την ιστορία. Αυτό την κάνει πολύ ξεχωριστή».

Το παγκόσμιο θέμα της οικογένειας άρεσε στους δημιουργούς. «Είμαστε όλοι μέρος μιας οικογένειας» λέει ο έτερος συν- σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος Adrian Molina. «Αυτές οι σχέσεις είναι πανέμορφες και σύνθετες. Αλλά η οικογένεια διαμορφώνει αυτό που είμαστε, κι αν είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους προγόνους μας, θα αναγνωρίζαμε τον εαυτό μας σ’ εκείνους;».

Ο Unkrich προσθέτει: «Αναγνωρίσαμε την κοινή ανάγκη να μας θυμούνται, να νιώθουμε ότι μετράμε για τους άλλους καιρό μετά το πέρασμα μας από εδώ. Παρομοίως, υπάρχει έντονη ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις των αγαπημένων μας. Όταν μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας και δημιουργούμε τις δικές μας, χτίζουμε αυτή τη σύνδεση ανάμεσα στις γενιές και αυτό είναι μεγαλύτερο από την καθημερινότητα μας».

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ COCO ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ: Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ

Ο αξιολάτρευτος χιονάνθρωπος Όλαφ (Πάνος Μουζουράκης) ενώνει τις δυνάμεις του με τον Σβεν σε μια κεφάτη αποστολή, στη νέα ταινία μικρού μήκους της Walt Disney Animation Studios «Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ». Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο βασίλειο της Αρεντέλα, να ακούσει τέσσερα καινούρια τραγούδια, αλλά και να ξανασυναντήσει τους χαρακτήρες που αγάπησε στο βραβευμένο με Όσκαρ Ψυχρά και Ανάποδα. Με επίκεντρο τη γιορτή των Χριστουγέννων στο βασίλειο όπου οι δύο πρώην αποξενωμένες αδελφές, Άννα και Έλσα, ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τις γιορτές για πρώτη φορά, η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες του Όλαφ καθώς προσπαθεί να συλλέξει παραδόσεις για να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα για τους φίλους του.

Σύνοψη:

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα από τότε που άνοιξαν οι πόρτες του κάστρου και η Άννα και η Έλσα έχουν οργανώσει εορτασμούς για όλη την Αρεντέλα. Όταν οι κάτοικοι της πόλης αποχωρούν νωρίς για να γιορτάσουν τα δικά τους έθιμα στα σπίτια τους, οι δύο αδερφές συνειδητοποιούν πως δεν έχουν οικογενειακές παραδόσεις. Ο Όλαφ αποφασίζει να σώσει τα πρώτα Χριστούγεννα των φίλων του και «χτενίζει» το βασίλειο για να φέρει τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα έθιμα!

Διάρκεια: 21’

 

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  2. Αράπη Μαριλένα
  3. ΚΟΥΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  4. ΜΑΡΛΑΓΚΟΥΤΣΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  5. Παναγοπουλου Δημητρα
  6. ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  7. ΜΠΙΜΠΑ ΧΑΡΑ
  8. kirtzidi anna
  9. μανδρακη μιμικα
  10. ΚΑΛΤΣΑΚΑ ΜΑΡΙΑ