Διαγωνισμός για δέκα τυχερά παιδάκια που θα κερδίσουν το καθένα από 7 πακέτα Melissa Pasta Kids

Δέκα τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν το καθένα από 7 πακέτα Melissa Pasta Kids, μέσω της συνεργασίας της Εταιρείας ζυμαρικών Melissa Κίκιζας με το pamebolta.gr.

Οι  νικητές  θα παραλάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Παίξε κι εσύ με τα Melissa Pasta Kids και κάνε το φαγητό παιχνίδι!

Τα ζυμαρικά Melissa Pasta Kids καλούν όλους τους μικρούς μακαρονάδες να κάνουν το φαγητό… παιχνίδι, κάνοντας την απόλαυση ακόμα μεγαλύτερη!

Με τα Melissa Pasta Kids, μια ακόμα καινοτομία της Melissa, οι μικροί μακαρονάδες τρώνε το αγαπημένο τους φαγητό, απολαμβάνουν τη μοναδική του γεύση και παίζουν με… ζωάκια, γράμματα, αριθμούς και τους αγαπημένους τους ήρωες: τα Minions, την Peppa, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα την Εξερευνήτρια.

Τα ζυμαρικά βρίσκονται στη βάση της πυραμίδας της Μεσογειακής διατροφής, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, σάκχαρα και πολύ χαμηλή σε αλάτι και επιπλέον αποτελούν πηγή πρωτεϊνών. Τα διάφορα σχήματα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να βοηθούν το ζυμαρικό να δέσει καλύτερα με την σάλτσα και να κάνει πιο εύκολη την κατάποση αλλά και να ενθαρρύνει τον χειρισμό του πιρουνιού.

Γιατί… μικροί και μεγάλοι είμαστε Μακαρονάδες!

Τι να κάνουμε;

http://www.melissa.gr/products/kids-pasta/

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητέςείναι :

  1. Τόδικου Ελένη -Ασπρόπυργος
  2. ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ- Αθηνα
  3. Βαρβέλη Θεανώ-Θεσσαλονίκη
  4. ΜΠΑΪΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ -ΑΡΤΑ
  5. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  6. ΣΑΠΟΥΛΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΒΟΛΟΣ
  7. Μητσοπούλου Πετρούλα- Ορεστιάδα
  8. Vasalou Katerina - Συρος
  9. ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ -ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
  10. Αναστασοπουλου Αγγελικη -Βονιτσα Αιτωλοακαρνανιας