Διαγωνισμός για δύο σετ προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά: οδοντόκρεμα & οδοντόβουρτσα GLISTER KIDS της εταιρείας Amway

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Amway δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα σετ προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά: οδοντόκρεμα & οδοντόβουρτσα GLISTER KIDS

Οι  νικητές  θα παραλάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Στις μέρες μας, πολλοί γονείς, δυστυχώς, ενώ παρακολουθούν επισταμένως την υγεία των παιδιών τους, συχνά παραμελούν τη στοματική τους υγιεινή. Έτσι παρατηρούμε μικρά παιδιά που, επειδή ακριβώς δεν καθαρίζουν τα δόντια τους, παρουσιάζουν από πολύ νωρίς προβλήματα που εμφανίζουν συνήθως στις οδοντοστοιχίες τους οι ενήλικοι. Για να μην δημιουργούνται όμως τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις, καλό είναι οι γονείς να αποτείνονται εγκαίρως σε έναν παιδοδοντίατρο, ο οποίος θα εντάξει τα παιδιά σε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης, καθώς και να χρησιμοποιούν ποιοτικά προϊόντα στοματικής υγιεινής. Το pamebolta.gr επειδή επιθυμεί να διαφυλάσσετε την καλή υγεία των δοντιών των παιδιών σας, προτείνει προϊόντα στοματικής υγιεινής GLISTER KIDS.

Τα προϊόντα στοματικής φροντίδας GLISTER παρέχουν εδώ και δεκαετίες την προληπτική οδοντική προστασία που χρειαζόμαστε όλοι καθημερινά. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω, η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά GLISTER KIDS™ ήρθε για να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους γερά δόντια και λαμπερά χαμόγελα!

Τα δόντια των παιδιών έχουν διαφορετικές ανάγκες από εκείνα των ενηλίκων. Η έγκαιρη φροντίδα των δοντιών μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση καλής στοματικής υγείας μεγαλώνοντας. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά GLISTER KIDS σχεδιάστηκε με στόχο να μετατρέψει τη φροντίδα των δοντιών σε διασκέδαση, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παιδιών και εκπαιδεύοντάς τα αναφορικά με τις βέλτιστες συνήθειες για τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Με μασκότ τoν Patches το Πάντα, η νέα σειρά προϊόντων στοματικής φροντίδας για παιδιά GLISTER KIDS™ αποτελείται από ειδική οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσες που καθαρίζουν απαλά και φροντίζουν τη σωστή ανάπτυξη των δοντιών και των ούλων.

Σχετικά με την οδοντόκρεμα GLISTER KIDS

Η οδοντόκρεμα GLISTER KIDS με φθοριούχο νάτριο και υπέροχη γεύση φράουλας είναι ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη της οδοντικής φθοράς, την καταπολέμηση της τερηδόνας και των ασθενειών των ούλων. Με την ειδική φόρμουλα REMINACT, η οδοντόκρεμα GLISTER KIDS αντιμετωπίζει τα πρώιμα σημάδια τερηδόνας και οδοντικής φθοράς, καθαρίζοντας και ενδυναμώνοντας τα δόντια, ενώ φροντίζει για την αναπλήρωση βασικών φυσικών μετάλλων, όπως το ασβέστιο και ο φώσφορος. Η οδοντόκρεμα δεν περιέχει σάκχαρα, ενώ η σύνθεσή της είναι ασφαλής για το οδοντικό σμάλτο. Σε συνδυασμό με την υπέροχη συσκευασία και το εύκολο άνοιγμα, η οδοντόκρεμα GLISTER KIDS™ μετατρέπει την καθημερινή προστασία των δοντιών σε πραγματικό παιχνίδι για τα παιδιά!

Σχετικά με τις οδοντόβουρτσες GLISTER KIDS

Διαθέσιμες σε τέσσερις μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία, οι οδοντόβουρτσες της σειράς GLISTER KIDS™ είναι ειδικά σχεδιασμένες για την προστασία των υπό ανάπτυξη δοντιών και ούλων των παιδιών από 2 ετών και άνω. Οι στρογγυλεμένες μαλακές τους τρίχες συνιστώνται από οδοντιάτρους, ενώ φέρουν χρωματικό μοτίβο που υπενθυμίζει στα παιδιά τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας που πρέπει να χρησιμοποιούν καθημερινά. Παράλληλα, η φαρδιά, απαλή και άνετη λαβή με τις πατημασιές του Patches του Πάντα, αλλά και η μικρότερη κεφαλή επιτρέπουν την εύκολη χρήση από τα παιδιά, παρέχοντας επαρκή και σωστό καθαρισμό της στοματικής τους κοιλότητας.

Σχετικά με την Amway™

Η Amway είναι μια εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων με παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 8.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής το 2016 και έχει έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ που περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™, που διανέμονται αποκλειστικά μέσω Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  • Μουστάκα Δήμητρα (ΑΣΤΑΚΌΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ)
  • αλεξιου ευαγγελος (Λαρισα)