Κέρδισε ένα Γραφείο Εξυπνούλη από την AS Company

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την AS Company  δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να  κερδίσει ένα Γραφείο Εξυπνούλη.

Ο  νικητής  θα παραλάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομα του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Η σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού

Το παιχνίδι αποτελεί μια βασική δραστηριότητα στη ζωή του παιδιού. Παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωματική, ψυχοσυναισθηματική, κοινωνική και στη γνωστική του ανάπτυξη. Μέσα απ’αυτό , το παιδί έχει την δυνατότητα να κινηθεί ελεύθερα, να εκφράσει τα συναισθήματα του, να μάθει τον εαυτό του, αλλά και τους ανθρώπους γύρω του και να εξερευνήσει το περιβάλλον του.

Παιχνίδια υπάρχουν πολλά και αρκετές φορές είτε ως γονείς, είτε ως καταναλωτές δεν γνωρίζουμε τι να αγοράσουμε για το παιδί, στο οποίο προορίζεται το παιχνίδι.

Ποια είναι, λοιπόν, τα κριτήρια για να διαλέξουμε ένα «καλό» παιχνίδι;

Το παιχνίδι πρέπει να είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού στην οποία απευθυνόμαστε.

Πρέπει να είναι σύστοιχο με την προσωπικότητα και τις «κλήσεις» του παιδιού, έτσι ώστε να καλλιεργήσει αυτό που κάνει καλά.

Δεν χρειάζεται να είναι το παιχνίδι απαραίτητα ακριβό. Πρέπει να είναι

ακίνδυνο σε ότι αφορά στα εξαρτήματα που έχει, όμορφο και προπαντώς ποιοτικό, έτσι ώστε να ψυχαγωγεί και να εκπαιδεύει το παιδί.

Και επειδή η AS Company αγαπά και υποστηρίζει το ποιοτικό παιχνίδι προσφέρει σε ένα τυχερό παιδάκι, ένα  Γραφείο Εξυπνούλη, για το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω απαραίτητες πληροφορίες:

Περιγραφή:

Το γραφείο μου είναι ένα εκπαιδευτικό σετ με πινακάκια, παζλ, επιτραπέζιο, φύλλα και καρτέλες για εξάσκηση γραφής, αριθμητικής και ζωγραφικής, κι όλα αυτά στο συναρπαστικό κόσμο του Εξυπνούλη! Το γραφείο μπορεί να διπλώσει και να μεταφερθεί σαν βαλιτσάκι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της σειράς του Εξυπνούλη.

 

Χαρακτηριστικά:

Ηλικία:3 ετών +

Φύλο: Αγόρι, Κορίτσι

Διαστάσεις (cm): M: 14.5 Π: 51 Υ: 38.6

Βάρος: 2.97 kg

 

AS Company

Έδρα: 2ο χ.λ.μ. Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, διασταύρωσης προς Παλαιόκαστρο, Ωραιόκαστρο, 570 13, Θεσσαλονίκη 
τηλ: 2310 572 000, Fax: 2310 572 072 
Αλληλογραφία: ΤΘ. 176 Ωραιόκαστρο, 570 13 Θεσσαλονίκη 


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι :

Ξενάκη Μαρία από το Ρέθυμνο