Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου: "Ο Μπεν και η ταμπλετοπαγίδα".

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Ψυχογιός  δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου:  "Ο Μπεν και η ταμπλετοπαγίδα".

Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από  το βιβλιοπωλείο του Εκδοτικού Οίκου Ψυχογιός (Εμμ.Μπενάκη 13-15, Αθήνα), διαφορετικά, εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα τους σταλεί  το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Ο Μπεν είναι ένα ζωηρό παιδάκι. Του αρέσει να κάνει σκανταλιές και να παίζει με τους φίλους του. Μέχρι που την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά, φτάνει στο σπίτι ένα δώρο… Αυτό το δώρο θα τον ενθουσιάσει. Γρήγορα, όμως, θα τον κάνει να χάσει τον έλεγχο και θα τον βάλει σε μπελάδες… Ο Μπεν θα πρέπει να ξεφύγει και να ξεπεράσει τους κινδύνους που θα παρουσιαστούν μπροστά του. Θα τα καταφέρει;

 

Εικονογράφος : Σγουρός Γιώργος
Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Φραουλίτσα (5 - 6 ετών)
Ημ. Έκδοσης : 27/04/2017
Σελίδες : 56
Ηλικία : 5-6
ISBN: 978-618-01-1995-4
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  • Τσιγαριδα Παναγιώτα (Κατοχή Μεσολογγίου)
  • Αγγελη Αναστασία ( Παιανία)