Κεδρίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Οδός των φίλων Δεν θέλω να πάω σχολείο"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου:  "Οδός των φίλων Δεν θέλω να πάω σχολείο".

Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο  (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211 300 3500) , διαφορετικά εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα τους σταλεί να το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Ο Τιμ, η Μία, ο Σαμ, ο Έντζο και η Ρόουζ μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι αχώριστοι φίλοι. Κάθε απόγευμα, υπό τη «συνωμοτική επίβλεψη» του κυρίου Μορίς, του θυρωρού, μαζεύονται στην αυλή για να παίξουν, να μοιραστούν τις χαρές τους αλλά και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να βρουν όλοι μαζί λύσεις.

Μια σειρά γραμμένη σε μορφή κόμικς.

Ήρθε η ώρα να ξανανοίξουν τα σχολεία και την προηγούμενη μέρα ο Σαμ έχει πονόκοιλο. Οι φίλοι του καταλαβαίνουν αμέσως πως στην πραγματικότητα του φταίει η επιστροφή στα θρανία. Ευτυχώς, η Μία έχει μια σούπερ ιδέα: μαζί οι πέντε φίλοι θα απαριθμήσουν όλους τους λόγους που υπάρχουν για να σου αρέσει το σχολείο, και θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής!

 

Εικονογράφηση: Ανελόρ Παρό
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Αρμενιάκου
Σχήμα: 15 x 19,5
Σελίδες: 32
Χρόνος έκδοσης: Αύγουστος 2017
Εξώφυλλο: μαλακό
Ηλικία: από 7 ετών
ISBN: 978-618-03-1051-1
Τιμή: 5,50 €

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ( Π.Φάληρο)
  2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΑΡΤΕΜΙΔΑ)