Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου: "Αρχαίοι Έλληνες: Η ιστορία τους με αυτοκόλλητα"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Αρχαίοι Έλληνες: Η ιστορία τους με αυτοκόλλητα". 

 
Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός  (Εμμ. Μπενάκη 13 – 15) , διαφορετικά εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα τους σταλεί να το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Κάνε ένα ταξίδι µε αυτοκόλλητα στην αρχαία Ελλάδα! Μάθε για τον συναρπαστικό κόσµο των αρχαίων Ελλήνων, από τους γενναίους πολεµιστές και τα λαµπρά κτίρια µέχρι τους Ολυµπιακούς Αγώνες! Το βιβλίο είναι γεµάτο σηµαντικές πληροφορίες και ευφυείς παρατηρήσεις. Τα δεκάδες αυτοκόλλητα θα σε βοηθήσουν να ζωντανέψεις την αρχαία Ελλάδα, δηµιουργώντας πανέµορφα σκηνικά! Τι περιµένεις λοιπόν; Φόρεσε τον... χιτώνα σου και ξεκίνα το ταξίδι!

Κατηγορία : Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Θεματική κατηγορία : Ιστορία
Σειρά : Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Ημ. Έκδοσης : 22/06/2017
Σελίδες : 32
Σχήμα: 21.5 x 28 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
ISBN: 978-618-01-1791-2

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

ΓΡΙΒΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ