Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου: "Πράκτορες του Πλανήτη- Τα τέρατα των ωκεανών" .

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Μεταίχμιο χαρίζουν σε 2 τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Πράκτορες του Πλανήτη- Τα τέρατα των ωκεανών" .

 
Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα τους σταλεί να το δώρο τους ταχυδρομικώς, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr:  info@pamebolta.gr,  τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και τηλ. επικοινωνίας τους.
 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς, οι αναγνώστες, παρέα με τους μυστικούς Πράκτορες του Πλανήτη Ιάσονα, Ανίτα, Μπεν και Μαρί-Λουίζ, πρέπει να σώσουν τη θάλασσα μέχρι την επόμενη πανσέληνο! Σε μονάχα 48 ώρες τα παιδιά θα πρέπει να βρουν και να αντιμετωπίσουν τα τέσσερα τέρατα που ο δαιμόνιος Ιβάν φον Βαμπάουερ έχει εξαπολύσει για να καταστρέψουν τους ωκεανούς της Γης. Σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο, γεμάτο εκπλήξεις, νερο-βαμπιράκια, υποβρύχιες καταδύσεις και θαλασσινά βασίλεια, οι μικροί Πράκτορες της Περιβαλλοντοπόλ θα ταξιδέψουν τον κόσμο ολόκληρο, μαθαίνοντας τι πραγματικά απειλεί τη θάλασσα.

• Με επιπλέον στοιχεία, ηχογραφήσεις και φωτογραφίες σε QR codes στο εσωτερικό του βιβλίου.
• Στο οπισθόφυλλο υπάρχει φάκελος με κάρτες-εργαλεία που δίνουν πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούν τα παιδιά να συμβάλουν στην προστασία της θάλασσας.
• ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ.
• ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ: Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, Πράκτορες του Πλανήτη – Η εκδίκηση του Πουφ.

Εικονογράφηση: Στέφανος Κολτσιδόπουλος

Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες

Χρόνος έκδοσης: Ιούνιος 2017

Ηλικία: Από 8 ετών

Εξώφυλλο: μαλακό

Σχήμα: 14 x 20,5

Σελίδες: 96

ISBN: 978-618-03-0889-1

Τιμή: 8,80 €

http://www.metaixmio.gr/products/3720--.aspx

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Δημητρόπουλου Μαρία
  2. Ντίλη Ζέτα