Κερδίστε 2 αντίτυπα από το βιβλίο "Ο μικρός δράκος Καρύδας Στην εποχή των δεινοσαύρων"

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο χαρίζουν σε 2 τυχερά παιδιά από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο μικρός δράκος Καρύδας Στην εποχή των δεινοσαύρων" . 

 
 
Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα τους σταλεί να το δώρο τους ταχυδρομικώς, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Λίγα Λόγια για το βιβλίο
 

Μία σειρά με ήρωα γνωστό και δημοφιλή, που έχει ήδη αποκτήσει φίλους και στην Ελλάδα. Ο συγγραφέας, που εικονογραφεί ο ίδιος τις ιστορίες του, έχει βρει τον σφυγμό των παιδιών της προσχολικής ηλικίας. Ο δράκος Καρύδας είναι μια σειρά βιβλίων που σέβεται και τους μικρούς αναγνώστες και τους ενήλικες που θα διαβάσουν μαζί τους.

Ο μικρός δράκος Καρύδας, η Ματίλντα και ο Όσκαρ κάθονται και κουβεντιάζουν για επικίνδυνα και άγρια ζώα. «Ο τυραννόσαυρος ήταν το πιο τρομερό άγριο θηρίο που έζησε ποτέ» λέει ο Καρύδας. «Σιγά τ’ αυγά! Οι φαγανόδρακοι είναι εκατό φορές πιο τρομεροί από τους τυραννόσαυρους. Ό,τι στοίχημα θέλεις πως τον κάνω με τα κρεμμυδάκια εγώ τον τυραννόσαυρο!» λέει ο Όσκαρ. «Εντάξει, πάει το στοίχημα!» λέει ο Καρύδας και βγάζει από την τσέπη του το χρονολέιζερ. Έτσι οι τρεις φίλοι ταξιδεύουν στην εποχή των δεινοσαύρων. Και μια απίστευτη περιπέτεια αρχίζει…

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:

Ταξίδι στην Προϊστορία
Εκδρομή με το σχολείο
Περιπέτεια στο διάστημα
Ο θησαυρός της ζούγκλας
Ο Μαύρος Ιππότης
Ο μεγάλος μάγος
Το μυστικό του Φαραώ
Περιπέτεια στη Χαμένη Ατλαντίδα

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου
Σειρά: Εικονογραφημένα βιβλία
Ηλικία: από 5 ετών
Εξώφυλλο: Σκληρό
Σχήμα: 14,5 x 21
Σελίδες: 80
Χρόνος έκδοσης: Μάρτιος 2017
Τιμή: 7,70 €

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Τσούνου Τσαμπίκα 
  2. Πολυματίδου Ανθή