Κερδίστε 2 παιχνίδια από την εταιρία My Greek Games

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία My Greek Games  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να  κερδίσουν ένα παιχνίδι ΝΟΥΣ (Παιχνίδι μνήμης), που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω και ένα παιχνίδι ΑΘΛΟΣ, που απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά, από 6 ετών και άνω. 

 
Οι  νικητές  θα παραλάβουν το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Ας γνωρίσουμε όμως την εταιρεία My Greek Games και τα επιτραπέζια παιχνίδια της !!!
 
 
«Η My Greek Games είναι μία νέα εταιρία με αντικείμενο την κατασκευή και πώληση Ελληνικών επιτραπέζιων παιχνιδιών και αντικειμένων, εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα. 
 
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικές, με σκοπό την ψυχαγωγία, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν γνώσεις γύρω από την Ελληνική Μυθολογία και Ιστορία. Αρχαίοι Έλληνες Θεοί και Ήρωες έχουν αποδοθεί με σουρεαλιστική προσέγγιση, σε χρώματα καθαρά και δυνατά και μια απλότητα που εντυπωσιάζει. Η πρόσφατη βράβευση από τα Ermis Awards 2016 και ΕΒΓΕ 2017, άλλωστε, είναι μία επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς και του άρτιου αποτελέσματος του νέου αυτού εγχειρήματος.
 
Τα πρώτα μας παιχνίδια επιλέξαμε να είναι κλασσικά επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία καταρχήν δε χρειάζονται ιδιαίτερη επεξήγηση για να παιχτούν. Ξεκινήσαμε λοιπόν με πέντε παιχνίδια. Το πρώτο είναι το ΝΟΥΣ, ένα παιχνίδι μνήμης με κάρτες, όπου οι μικροί ηλικιακά παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν τα ζευγάρια 26 χαρακτήρων της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. 
Το δεύτερο μας παιχνίδι είναι το ΔΟΜΗ. Σε αυτό τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το κλασσικό παιχνίδι DOMINO είτε από την παραδοσιακή του πλευρά των αριθμών, είτε από τη πίσω πλευρά, όπου απεικονίζονται επιλεγμένοι χαρακτήρες της ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. 
 
Το ΑΜΙΛΛΑ είναι τα τραπουλόχαρτα, που θεωρούμε πως είναι ίσως το πιο κλασσικό παιχνίδι. Φυσικά, οι κάρτες δεν είναι ακριβώς ‘κλασσικές’, καθώς είναι σχεδιασμένες στο σύνολό τους σκιτσογραφημένες με επιλεγμένους χαρακτήρες που αντλούνται από την ελληνική ιστορία και μυθολογία. Κάθε χαρακτήρας αντιστοιχεί σε ένα τραπουλόχαρτο. 
Το ΑΘΛΟΣ έρχεται να ξυπνήσει αναμνήσεις από το παρελθόν. Τότε που είχαμε όλοι στις τσέπες μας κάποιες κάρτες με φωτογραφίες αυτοκινήτων επάνω τους και κοντραριζόμασταν με τους φίλους μας για το ποιος έχει περισσότερα κυβικά ή περισσότερους HP DIN, για να κερδίσουμε τα υπερατού. Τα δικά μας ’Υπερατού’ λοιπόν, δεν έχουν αυτοκίνητα, αλλά Έλληνες Θεούς και Ήρωες, που κοντράρονται με τους αντιπάλους για συγκεκριμένες ιδιότητες του χαρακτήρα τους. Φυσικά η επιλογή των ιδιοτήτων και η βαθμολόγηση είναι αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας στην ελληνική ιστορία και μυθολογία. Τι και αν ο Δίας είναι ο πιο δυνατός όλων; Η πονηριά της Ήρας μπορεί να τον νικήσει αμέσως, αρκεί ο παίκτης να κάνει τη σωστή επιλογή. 
 
Το ΑΝΕΜΟΣ τέλος, είναι ένα ακόμα παιχνίδι καρτών και ταχύτητας. Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού βασίζεται στην έρευνα των χρηστικών αντικειμένων και συμβόλων ανά περιοχή της αρχαίας Ελλάδας. Οι κάρτες περιέχουν ανά τετράδα πανομοιότυπα σχέδια, τα οποία οι παίκτες καλούνται να αναγνωρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στο παιχνίδι συμπεριλαμβάνεται και ένας χειροποίητος ξυλόγλυπτος κίονας, ο οποίος αποτελεί το ‘τρόπαιο’ του γρηγορότερου παίκτη. 
 
Όλα τα παιχνίδια είναι εκπαιδευτικά, καθώς μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνται να μάθουν και να περιγράφουν σύντομα την ιστορία των διάφορων χαρακτήρων, προκειμένου να εξασφαλίσουν παραπάνω πόντους στην τελική βαθμολογία τους.
 
My Greek Games 
Κύπρου 18, 56625
Θεσσαλονίκη 
τηλ.2310 636 465
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. Τσολιάνου Κυριακή
  2. Δεσύλλα Ελένη