Κερδίστε 2 σετ προϊόντων για το βρεφικό μπάνιο της σειράς Baby Line από την FREZYDERM

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές μανούλες να κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων για το βρεφικό μπάνιο, το οποίο θα περιλαμβάνει βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο της σειράς Baby Line από την FREZYDERM !


Οι νικήτριες θα παραλάβουν το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε όμως τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας, καθώς τα δύο αυτά προϊόντα της σειράς Baby Line από τη FREZYDERM.

Το δερματάκι του…

Η βρεφική επιδερμίδα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, είναι πέντε φορές πιο λεπτή από εκείνη ενός ενήλικα, έχει μεγάλη απορροφητικότητα και δεν έχει ακόμη αναπτύξει μηχανισμούς αποτοξίνωσης. Το σμήγμα και ο ιδρώτας παράγονται ακανόνιστα και σε μικρή ποσότητα, γι’ αυτό και υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στις κλιματικές αλλαγές (ήλιος, κρύο).

 

Ο δερματικός φραγμός αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια του πρώτου έτος, με αποτέλεσμα μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως να σημειώνεται αυξημένη απώλεια υγρασίας που προκαλεί ξηροδερμία. Η ανωριμότητα των αμυντικών μηχανισμών το κάνει ευάλωτο στις μικροβιακές μολύνσεις και το αφήνει σχεδόν ανυπεράσπιστο κάτω από τον ήλιο.

Παράλληλα, καθημερινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα η χρήση πάνας και οι συχνοί καθαρισμοί, κάνουν το δέρμα του βρέφους ιδιαίτερα εύθραυστο και επομένως πολύ απαιτητικό για τη σωστή φροντίδα του. Η καθημερινή υγιεινή στοχεύει στον αποτελεσματικό καθαρισμό από τους ρύπους, χωρίς όμως να "πληγώνεται" ο δερματικός φραγμός και να επηρεάζεται η φυσιολογική χλωρίδα.

Η φροντίδα του…

Η σειρά Baby Line της FREZYDERM έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις απαιτήσεις του βρεφικού δέρματος και αποτελείται από προϊόντα απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά που σέβονται και φροντίζουν το δερματάκι του. Έτσι, η καθημερινή φροντίδα του μετατρέπεται σε στιγμές αγάπης και χαράς με το μωράκι σας!

Οι αγνές συνθέσεις των προϊόντων φροντίδας της Baby Line είναι στηριγμένες σε:

Χαμομήλι που συνδυάζει καταπραϋντική ικανότητα, μείωση φλεγμονής και ερυθρότητας και αντιερεθιστική δράση

Πρωτεΐνες σίτου που χαρίζουν ελαστικότητα στο δέρμα και πλούσια ενυδάτωση

Πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας που εγγυώνται την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

 

• χωρίς χρωστικές

• χωρίς οινόπνευμα

• χωρίς συντηρητικά Parabens

 

Δερματολογικά ελεγμένα

Οι κλασικές συνθέσεις των προϊόντων Baby Line της FREZYDERM

και η παρουσία τους στην αγορά για 2 δεκαετίες,

αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Γι’ αυτό είναι η αγαπημένη επιλογή των γονιών και

έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φαρμακοποιών και των Παιδιάτρων

 

Το μπανάκι του…

Προτού ξεκινήσει το μπανάκι δημιουργήστε μία ευχάριστα ζεστή θερμοκρασία στο δωμάτιο. Το νερό θα πρέπει να είναι ζεστό, ούτε χλιαρό ούτε καυτό. Για να βεβαιωθείτε για τη θερμοκρασία του, χρησιμοποιείστε θερμόμετρο (περίπου στους 35Ο C) ή βυθίστε τον αγκώνα σας και ελέγξτε το. Γεμίστε τη βρεφική μπανιέρα με νερό από 5 εκ. όταν είναι νεογέννητο έως 15 εκ. ύψος όταν θα είναι πιο μεγάλο, λίγο πιο κάτω από τη μέση του μωρού όταν αυτό είναι καθισμένο μέσα. Με το ένα χέρι να κρατάτε το μωράκι σας ακολουθώντας τις οδηγίες του παιδιάτρου ή της μαίας, για τον ασφαλή τρόπο κρατήματος του μωρού σε όλη τη διάρκεια του μπάνιου. Ειδικά τις πρώτες μέρες και μέχρι να εξοικειωθείτε είναι ιδανικό να έχετε τη βοήθεια του συντρόφου σας ή κάποιου δικού σας ανθρώπου.

Για την καθημερινή φροντίδα του βρέφους είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε ξεχωριστό σαμπουάν και αφρόλουτρο και όχι προϊόντα 2 σε 1, διότι οι ανάγκες περιποίησης του τριχωτού και των μαλλιών είναι διαφορετικές από αυτές τις επιδερμίδας του σώματος. Το βρεφικό σαμπουάν πρέπει να έχει λιγότερες μαλακτικές ιδιότητες από αυτές του αφρόλουτρου, για να μην επιβαρύνει το τριχωτό αλλά να προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση στην τρίχα.

Για το λούσιμο, ρίξτε μια μικρή ποσότητα από το βρεφικό αφρόλουτρο που δεν τσούζει τα ματάκια του και τρίψτε το κεφαλάκι του πολύ απαλά. Καθαρίστε επίσης προσεκτικά τα αυτάκια και την περιοχή πίσω από αυτά καθώς και το λαιμό. Ξεπλύνετε με χαμηλή ροή νερού είτε κάτω από τη βρύση είτε ρίχνοντας νερό με το χέρι σας.

Συνεχίζετε με το σώμα του ρίχνοντας λίγο βρεφικό αφρόλουτρο και χαϊδεύοντας απαλά το κορμάκι του και δίνοντας έμφαση ανάμεσα στις πτυχές. Ξεβγάλετε το με χαμηλή πίεση νερού, είτε με το τηλέφωνο του ντους είτε με ένα ποτηράκι.

Κρατήστε σταθερά το μωρό στα χέρια σας την ώρα που το βγάζετε από το μπάνιο, γιατί το βρεγμένο δερματάκι του θα γλιστράει. Τυλίξτε το αμέσως με μια πετσέτα και σκουπίστε ταμποναριστά.

Tip. Η βοήθεια του μπαμπά πέρα από σημαντική είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά μπαμπάς και μωρό

 

FREZYDERM Baby Shampoo

Απαλό σαμπουάν για το καθημερινό λούσιμο των βρεφών με pH 7,1 που είναι συμβατό με το δάκρυ του βρέφους για να μην τσούζει τα μάτια. Χάρη στην ειδική του σύνθεση καθαρίζει και περιποιείται απαλά τα μαλλάκια, ενώ παράλληλα οι πρωτεΐνες σίτου που περιέχει ενισχύουν τη

δομή της τρίχας.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού για αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση. Σέβεται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας προστατεύοντας το δερματικό φραγμό, το pH και την φυσιολογική δερματική χλωρίδα.

Απαλό αφρόλουτρο για το καθημερινό μπάνιο που σέβεται το pH, τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και τον δερματικό φραγμό του βρέφους. Με pH 7,1 συμβατό με το δάκρυ του βρέφους για να μην τσούζει τα μάτια. Χάρη στα ήπια επιφανειοδραστικά προσφέρει καθαρισμό χωρίς να

προκαλεί ερεθισμούς.

Η σύνθεσή του με εστέρες από αμύγδαλο εξασφαλίζει την αναλίπανση της επιδερμίδας και τη διατήρηση ανέπαφου του δερματικού φραγμού. Παράλληλα, το εκχύλισμα χαμομηλιού προσφέρει αντιφλογιστική και αντιερεθιστική προστασία ενώ οι πρωτεΐνες σίτου με τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες τους ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα.

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Δριτσα Χριστίνα
  2. Δημητρίου Θανασης