Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου: "Το τελευταίο δαχτυλίδι" ( Για την Μαμά και τον Μπαμπά)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας δίνει την ευκαιρία σε δύο  τυχερές  αναγνώστριες  να  κερδίσουν  από ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Το τελευταίο δαχτυλίδι" του Σπύρου Πετρουλάκη.

Οι  νικήτριες θα παραλάβουν το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη "Το τελευταίο δαχτυλίδι".

Η ΕΛΠΙΔΑ

Η Νάσια, ένα γεμάτο όνειρα νεαρό κορίτσι από την Καστοριά, κατεβαίνει στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της. Η πρωτεύουσα την ελκύει όπως το φως την πεταλούδα. Θέατρο, χορός, παραστάσεις αποτελούν για εκείνη έναν ονειρικό και παραμυθένιο κόσμο. Τι θα συμβεί όμως όταν απαντήσει στην αγγελία: «Ζητείται παρένθετη μητέρα»;

Ποια απρόσμενη τροπή θα πάρει η ζωή της;

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Άγγελος και Τατιάνα: εκείνη πετυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, εκείνος καταξιωμένος σχεδιαστής κοσμημάτων. Ζουν την απόλυτη ευτυχία, ώσπου ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα θα ανατρέψει τα πάντα στην τακτοποιημένη ζωή τους.

Η Τατιάνα ανακαλύπτει το καλούπι με τα πέντε πανομοιότυπα δαχτυλίδια που είχε σχεδιάσει ο Άγγελος. Για τα τρία πρώτα είναι σίγουρη πού βρίσκονται. Προσπαθώντας, όμως, να ανακαλύψει τα άλλα δύο και τις κατόχους τους, θα κληθεί να πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα.

ΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Το κόστος για την απόκτησή τους δεν απαιτούσε χρήμα, μα κάτι πολύ πιο ισχυρό.

Συγγραφέας: Σπύρος Πετρουλάκης

Εκδόσεις: Μίνωας 

Kωδικός: 35358

Σελίδες: 496

ISBN: 978-618-02-0855-9

Τιμή: 16,99 €

 

http://www.minoas.gr/book-4601.minoas

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. ΒΟΥΔΡΟΜΝΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  2. Χαρμπίλα Σεσίλια