Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Ο Μπεν και η μαγική οθόνη"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου "Ο Μπεν και η μαγική οθόνη" 

 
Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός  (Εμμ. Μπενάκη 13 – 15) , διαφορετικά εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα τους σταλεί να το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Λϊγα λόγια για το βιβλίο 

Όλα κυλούν υπέροχα στη ζωή του Μπεν. Η καθημερινότητά του περιλαμβάνει πολύυυυυυ παιχνίδι, αληθινούς φίλους, δυο υπέροχους γονείς και μια δασκάλα που τον καταλαβαίνει! Ώσπου, όλα αλλάζουν όταν αποκτά το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν και ο Μπεν καταλήγει να γίνει μέρος του παιχνιδιού. Πώς; Μέσα από μια μαγική οθόνη… Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα… Ή μήπως η ζωή γίνεται εφιάλτης; Φαίνεται πως οι ατελείωτες ώρες πίσω από την οθόνη τον έβαλαν σε μπελάδες… Γιατί ξέχασε πως…

Αν τηρούσε τους διαδικτυακούς κανόνες ζωής, δεν θα είχε τίποτα να φοβηθεί. Θα ήταν θωρακισμένος και δυνατός…

Εικονογράφος : Σγουρός Γιώργος
Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Βατόμουρο (7-8 ετών)
Ημ. Έκδοσης : 27/04/2017
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Σελίδες : 72
Ηλικία : 7-8
ISBN: 978-618-01-1997-8

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003919/o-mpen-kai-h-magikh-othonh

 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ
  2. Χρηστίδου Ευαγγελία