Διαγωνισμός για 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας»(Θεσσαλονίκη)

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 6 τυχερούς αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την  παράσταση: «Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας» στο Θέατρο Θέατρο Εγνατία (Πατρ.Ιωακείμ 1, Θεσσαλονίκη, τηλ.2310 231 431), 

  • 3 διπλές για το Σάββατο  8 Απριλίου  2017, στις 6:00 το απόγευμα,
  • 3 διπλές για την  Κυριακή  9 Απριλίου  2017, στις 11:30 το πρωί
 
Λίγα λόγια για την παράσταση : 

 
Μετά τον θρίαμβο της σεζόν 2015-2016, «ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας», η πιο επιτυχημένη παιδική παράσταση των τελευταίων ετών, συνεχίζεται στο Θέατρο Εγνατία!

Πρόκειται για μία υπερπαραγωγή που αγαπήθηκε από 100.000 θεατές, κάθε ηλικίας και τιμήθηκε με τρία βραβεία της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

«Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας» αναπλάθει το συναρπαστικότερο ταξίδι της ελληνικής μυθολογίας, την Αργοναυτική εκστρατεία, σε ένα θέαμα που συνδυάζει τη φαντασμαγορική ψυχαγωγία με τον παιδευτικό χαρακτήρα των μύθων. Η παράσταση είναι μια επική περιπέτεια που εξιστορεί την πορεία του Ιάσονα από το Πήλιο ως τις ακτές της Κολχίδας. Η αφήγηση αρχίζει με την πτήση του Φρίξου και της Έλλης καβάλα στο μυθικό κριάρι, διατρέχει τους άθλους των Αργοναυτών στο πέλαγος και στους αφιλόξενους τόπους της Ασίας και καταλήγει στις φοβερές μάχες του Ιάσονα με τον δράκο, στην προσπάθειά του να κλέψει το χρυσόμαλλο δέρας.

Την σκηνοθεσία και τις χορογραφίες αναλαμβάνει η πολυβραβευμένη Σοφία Σπυράτου, τα κείμενα και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο Παρασκευάς Καρασούλος αξιοποιώντας τις αρχαίες πηγές, ενώ την πρωτότυπη μουσική συνέθεσε ο Νίκος Κυπουργός, ο Δημιουργός της Λιλλιπούπολης, των Μυστικών του Κήπου και τόσων άλλων. Ένας νεανικός θίασος πολυτάλαντων Ηθοποιών και τραγουδιστών, χορευτών και ακροβατών, ζωντανεύουν την περιπέτεια των Αργοναυτών, πλαισιωμένοι από τα φαντασμαγορικά σκηνικά που εμπνεύστηκε ο Μανόλης Παντελιδάκης.

Ο μύθος της Αργοναυτικής Εκστρατείας αποτυπώνει αλληγορικά το επινοητικό πνεύμα των Ελλήνων, που επί χιλιετίες τολμούν, εξερευνούν και υπερβαίνουν εμπόδια με σκοπό την κατάκτηση της γνώσης. Αυτό το γνήσια ελληνικό πνεύμα υπογραμμίζει η παράσταση, δίνοντας έμφαση στην ποιητική διάσταση του λόγου σε ένα υπερθέαμα που σέβεται την ουσία του μύθου.

Σκηνοθεσία - Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου
Κείμενο - Στίχοι: Παρασκευάς Καρασούλος
Μουσική: Νίκος Κυπουργός
Σκηνικά - Κουστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Παραγωγός: Μιχάλης Αδάμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Χριστίνα Νιάρου
Επικοινωνία: Μαργαρίτα Σίσιου
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλιος Χατζηαδαμίδης
Βοηθός χορογράφου: Ηλίας Τσάκωνας
Βοηθός σκηνογράφου - ενδυματολόγου: Χαρά Τσουβαλά

Παίζουν οι ηθοποιοί :
Ναταλία Λαμπαδάκη, Γιάννης Διονυσίου, Στρατής Ανούδης, Απόλλων Δρικούδης, Ευτυχία Σπυριδάκη, Νικόλας Βατικιώτης, Δημήτριος Χατζηθεοδοσίου, Μελίνα Ατρείδου, Ηλίας Τσάκωνας, Άννα Μανούδη, Ιωάννα Δημητριάδου, Daniel Arrando, Βαγγέλης Γεωργιάδης, Λάζαρος Βρουλάκος.

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Σάββατο 6:00 το απόγευμα και Κυριακή 11:30 το πρωί.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ.

Παραστάσεις καθημερινά για σχολεία.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Για το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στις 6:00 το απόγευμα
  1. Κατιώνη Μόνικα 
  2. ΤΣΙΒΟΥ ΣΟΦΙΑ 
  3. Βενιωτά Λία 

Για την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στις 11:30 το πρωί

  1. ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ 
  2. κυργιακου χαρα 
  3. οικονομιδης βασιλειος