Κερδίστε 2 διπλή πρόσκληση για την παράσταση " Γοργόνα, Γοργονίτσα"

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Γοργόνα, Γοργονίτσα" για το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 18:30 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 18:30 ολοκληρώνουμε τη θεατρική μας σεζόν στο «Κουκλόσπιτο» με μια ανοιξιάτικη βουτιά στη φαντασία και πρωταγωνίστρια τη «Γοργόνα, Γοργονίτσα». Σας περιμένουμε για να γεμίσει το «Κουκλόσπιτο» ακόμη μια φορά με την αγάπη και το χειροκρότημά σας που μας εμπνέει και μας ζεσταίνει!

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η μικρή Γοργόνα». Μαγεύει τα παιδιά και γοητεύει τους ενήλικες, με το ατμοσφαιρικό, ευφάνταστο σκηνικό της, τη μουσική και τη δραματουργική της σύνθεση. Οι κούκλες, που ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια και το εικαστικό τους ενδιαφέρον, συμπράττουν μοναδικά με την ηθοποιό, Εμμανουέλα Καποκάκη, και όλοι μαζί μας παρασύρουν σε μια παραμυθένια βουτιά στον μαγικό κόσμο του βυθού της Γοργονίτσας!

Η ιστορία:

Η παράσταση περιγράφει τη σχέση της μικρής Γοργόνας με τον Πρίγκιπα. H βαθιά αγάπη που νιώθει η Γοργόνα για τον Πρίγκιπα, την κάνει να λάμψει σαν φεγγάρι. Συνδετικός κρίκος μαζί του είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα παπούτσια στην αρχή είναι ενωμένα σαν βάρκα του Πρίγκιπα και στη συνέχεια κομματιάζονται σε ένα ναυάγιο, για να γίνουν τα δύο παπούτσια που η Γοργόνα θα κρατήσει ως ενθύμιο. Όταν αποκτήσει πόδια θα τα φορέσει και θα γίνουν το όχημα στο ταξίδι της!

Στο τέλος της παράστασης γίνεται παρουσίαση της κάθε κούκλας καθώς και συζήτηση με τα παιδιά για τις κούκλες και το μήνυμα της αγάπης και της αυτοθυσίας που προβάλλεται.

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη 
Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος 

 

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

18:30

Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα»

Β. Βουλγαροκτόνου 60, Νεάπολη Αθήνα, 11473

 

Διάρκεια: 1 ώρα 

Ηλικία: παιδιά άνω των 3 ετών και ενήλικες 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 6428 769 – 693 26 28 305

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων!

 

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι :

  1. Καρακωνσταντη Παναγιώτα
  2. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ