Κερδίστε 2 παιδικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον οίκο "Τέχνη και Κόσμημα "δίνουν την ευκαιρία σε 2 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από τον οίκο «Τέχνη & Κόσμημα»

 

Τα τυχερά παιδάκια, θα παραλάβουν με courrier από τον οίκο "Τέχνη και Κόσμημα", τη λαμπάδα τους, αρκεί, αφού δουν δημοσιευμένο το όνομα τους, στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (δηλαδή ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και τηλ. επικοινωνίας), καθώς και να διευκρινίσουν το φύλο τους, προκειμένου να προμηθευτούν την κατάλληλη γι'αυτούς χειροποίητη παιδική πασχαλινή λαμπάδα.

Το Πάσχα πλησιάζει και τα παιδιά περιμένουν καρτερικά τη λαμπάδα της νονάς ή του νονού! Και επειδή ειδικά για τις νονές επικρατεί ένας πανικός, προκειμένου  να προλάβουν να αγοράσουν λαμπάδα για τα βαφτιστήρια τους, το pamebolta.gr επισκέφθηκε τον οίκο «Τέχνη & Κόσμημα», για να σας προτείνει πρωτότυπες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες,  που θα κλέψουν την παράσταση!
 
 
Μπορείτε να επιλέξετε λαμπάδες, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων (όπως πλακέ, τετράγωνη, στρογγυλή) σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, με χρηστικά στολίδια, ή με κόσμημα. Διαθέσιμες είναι και αυτές  που έχουν υλοποιηθεί με την τεχνική decoupage (ντεκουπάζ)  και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιάσουν τα πνευματικά παιδιά σας! 
 

Προμηθευτείτε μια χειροποίητη παιδική πασχαλινή λαμπάδα που έχει φτιαχθεί με μεράκι και αγάπη από τον οίκο «Τέχνη & Κόσμημα», που στόχος του είναι να δημιουργεί ξεχωριστά  χειροτεχνήματα, τόσο για τις απαιτήσεις μικρών, όσο και αυτές  των μεγάλων.
 
Λίγα λόγια για  τον οίκο «Τέχνη & Κόσμημα»
Όταν το ασήμι , ο χρυσός , ο μπρούντζος και ο χαλκός γίνονται τέχνη τότε "ναι" γεννιέται ένα κόσμημα, δεμένο με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Ο  οίκος « τέχνη & κόσμημα»  συνδύασε  την ανεξάντλητη φαντασία της σχεδιάστριας Αναστασίας και το μεράκι των συντελεστών του, εισβάλλοντας  δυναμικά στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1997 στην ιδιαίτερη πατρίδα της Αναστασίας , τη Λέσβο, μαζεύοντας κοχύλια και μοναδικές πέτρες από κάποια παραλία του νησιού ...και ο οίκος «Τέχνη & Κόσμημα» γεννήθηκε. Η ανεξάντλητη φαντασία της σχεδιάστριας, αλλά και το μεράκι των συντελεστών του, τον καθιέρωσαν στις πρώτες θέσεις κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων.  Τα κοσμήματα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένους χώρους εικαστικών και  χειροποίητων κοσμημάτων σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.
 
Οίκος «Τέχνη & Κόσμημα»
Ιωνίας 110 , τκ:13671
Αχαρναί - Αττική,
Κατάστημα: Πλαστήρα 14, Μαρούσι , τκ:15124 (κάθετος της Ερμού)
τηλ.211- 18 38 002
 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. NTINOY ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
  2. Καμπούρη Νίνα