Διαγωνισμός για 3 αντίτυπα του βιβλίου "Ένα ζήτημα ζωής και θανάτου"

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος  δίνουν την ευκαιρία σε 3 νικητές να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ένα ζήτημα ζωής και θανάτου"

 

Εάν οι νικητές  του διαγωνισμού κατοικούν στην Αθήνα μπορούν να  παραλάβουν οι ίδιοι  το συγκεκριμένο αντίτυπο  τους από τον  Εκδοτικό Οίκο Κέδρος   (Γ. Γενναδίου 3, Αθήνα, 106 78) , ενώ στους νικητές του διαγωνισμού που είναι κάτοικοι άλλων πόλεων της Ελλάδος, θα τους σταλεί το δώρο τους με courrier, αφού πρώτα στείλουμε στον Εκδοτικό Οίκο Κέδρος  τα πλήρη στοιχεία των νικητών; (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail και τηλ. επικοινωνίας).

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Μπίλι ζει στο στοιχειωμένο Κάστρο του Μπλούχερβαλ παρέα με τρία φαντάσματα: το Βαρόνο, τη Ρίτα και τον Αντουάν. Παρ’ όλα αυτά, βαριέται. Πολύ. Και ξεχνάει τα πάντα όπου να ’ναι. Δύσκολη κι αυτή η εφηβεία. Άσε που ψηλώνεις απότομα και σκουντουφλάς όλη την ώρα. Το μόνο που τον απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο με τσεκούρια και σπαθιά. Ώσπου τρεις μυστηριώδεις επισκέπτες, δύο τρολ και ένα ξωτικό, έρχονται να ταράξουν την ησυχία του. Κάτι ανεξήγητο έχει συμβεί: δεν πεθαίνει πια κανείς.

Χωρίς να το καταλάβει, ο Μπίλι θα παρασυρθεί σε μια περιπέτεια με ζόμπι, μάγους, μεθυσμένους δράκους, αλχημιστές, χρυσοπράσινους εφιάλτες, γοητευτικές μαθητευόμενες μάγισσες, απεργούς βαρκάρηδες, τροπικές παραλίες, ιπτάμενα κατσίκια, αρχαία ξόρκια, κύκλωπες μπάτλερ, ζωηρούς συνταξιούχους του Κάτω Κόσμου, ένα σκυλάκι με πενήντα κεφάλια που κυνηγάνε την ουρά του, το κερασάκι στην τούρτα, το τέτοιο του τέτοιου.

Πώς μπλέχτηκε ο Μπίλι με όλα αυτά; Ίσως επειδή διαθέτει ένα χάρισμα: μπορεί να κρύψει ακόμα κι έναν πελώριο δράκο στο τσεπάκι του. Αν θέλει. Και θέλει. Γι’ αυτό, φυλαχτείτε!

Με σκίτσα της συγγραφέα.

Για παιδιά ηλικίας από 15 ως 115 ετών

Σελίδες:168

Ημερομηνία έκδοσης: Δεκέμβριος 2016

ISBN: 978-960-04-4771-2

Τιμή: 11.00 €

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. θεμελή Μαριάννα
  2. ΝΑΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  3. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΟΥΚΑΚΟΥ