Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου "Ο Χρόνης έρχεται!" της 'Εφης Γεωργάκη ( για την μαμά και τον Μπαμπά)

Αφου το διαβάσαμε και μας ενθουσίασε είπαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να κερδίσετε και εσείς ένα απο τα 2 αντύπηπα που έχουμε για εσάς από το διασκεδαστικό αλλά όλο νοήματα βιβλίο της Έφης Γεωργάκη "Ο Χρόνης Έρχεται !!"

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Χρόνης πρέπει να φύγει, στην Αγγλία, με την υπόσχεση να γυρίσει... και η Έφη; Τον περιμένει. Και ο χρόνος περνάει κι εκείνος... έρχεται; Ο Χρόνης έρχεται 35 φορές. Αλλά έρχεται; Και η Έφη τον περιμένει, την μία πεσμένη στα πατώματα και την άλλη... πετώντας στον ουρανό!

Ένα βιβλίο καλογραμμένο με ευθύ καθημερινό λόγο που σε συνεπαίρνει και θες κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Η γλυκιά προσμονή του έρωτα έγινε κυνική, αστεία και πραγματικά γυναικεία. Ο ρομαντισμός υπάρχει, αλλά είναι γυμνός.

Ένα σουρεαλιστικό παραμύθι γεμάτο αλήθειες, δοσμένο με έναν ανορθόδοξο τρόπο, όπως ακριβώς είναι η ζωή μας, όταν και αν καταφέρουμε να τη δούμε αποστασιοποιημένοι. Είναι άραγε ο εαυτός μας ο μεγάλος αντίζηλος (και όχι αντίπαλος!) στον έρωτα, το πάθος, στα θέλω μας και τελικά στην ίδια μας τη ζωή; Η Έφη Γεωργάκη μας ρίχνει στα βαθιά με έναν ανάλαφρο τρόπο. Ας την ακολουθήσουμε!

Μινι ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ:

Η Έφη Γεωργάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του τμήματος Ανθρωπιστικών σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, με υποτροφία το έτος 2013-14 και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Ράμπα.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής, θεατρικού παιχνιδιού, αρχαίου δράματος, υποκριτικής και επεξεργασίας θεατρικού κειμένου, δημοσιογραφίας, και δημιουργικής γραφής.

Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι.
Είναι μόνιμος συνεργάτης σε αρθογραφία, συνεντεύξεις και στην οργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων για παιδιά του portal pamebolta.gr. Γράφει στο έντυπο λογοτεχνικό περιοδικό Όταν υπάρχει ύλη, και κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορους λογοτεχνικούς ιστότοπους, όπως tovivlio.net, microstory, www.iporta.,gr, www.ideostato.gr, από τα οποία πολλά έχουν διακριθεί και βραβευτεί από τους αναγνώστες ή τις αρμόδιες επιτροπές. Τα διηγήματά της, Εκείνη κι εκείνη και Η βιβλιοθήκη της μαμάς, έχουν συμπεριληφθεί στο συλλογικό βιβλίο Ιστορίες μπονσάι (τοβιβλίο, 2016) και βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο tovivlio.net. Το διήγημα, Οι κόρες της νύχτας, έχει συμπεριληφθεί στην ομώνυμη ανθολογία (Nightread, 2016).

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Έφη Γεωργάκη
ΤΙΤΛΟΣ: Ο Χρόνης έρχεται!

Ημερομηνία Έκδοσης: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Διάσταση Βιβλίου: 14x21
Σελίδες Βιβλίου: 90
ISBN
:  978-618-5169-10-7
TIMH: 11,00 €

Στη σειρά «Νέοι Λογοτέχνες» παρουσιάζουμε, μια νέα συγγραφέα

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΖΕΡΒΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
  2. ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ