Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Santa Claus Kingdom στο ΜΕΚ Παιανίας

Η παρέα του Pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Santa Claus Kingdom στο ΜΕΚ Παιανίας για τα εγκαίνια και την βδομάδα 31/12-6/1
 

Λίγα λόγια για το Santa Claus Kingdom

Το Santa Claus Kingdom, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, ανοίγει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και έως τις 6 Ιανουαρίου μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στα πιο Μαγικά Χριστούγεννα της Αθήνας!

 
Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά - πολλά παιχνίδια, - πάνω από 40 παιχνίδια (!) - αλλά και δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, Μάγους και απίθανα μαγικά κόλπα, face painting ...
 
Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.
 
Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για πέμπτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!
 
Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε τo πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε...
 
Santa Claus Kingdom
Είναι Μαγικό, στ' αλήθεια!

 
Ο αληθινός Αϊ - Βασίλης από το Ροβανιέμι!
 
Ο αληθινός Αϊ- Βασίλης, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, έρχεται για 4η χρονιά να εγκαινιάσει το Πάρκο και να μείνει κοντά μας για λίγες ΜΟΝΟ ημέρες.

 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Santa Claus Kingdom φέρνει στην Ελλάδα τον αληθινό Αϊ - Βασίλη. Φέτος, ο Αϊ - Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς τους φίλους από 3 έως και 6 Δεκεμβρίου στην πιο "ζεστή" γωνιά του Πάρκου, στο Σπίτι του Αϊ - Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να του ψιθυρίσουν το δώρο που περιμένουν τα Χριστούγεννα...!

 
Τον Αϊ- Βασίλη περιμένει να τον υποδεχθεί από τη μακρινή πατρίδα του και να τον καλωσορίσει στο Santa Claus Kingdom, ο ένας και μοναδικός, ο παγοκολλητός των παιδιών,ο Frodi!
 
Ο Frodi είναι η επίσημη μασκότ του Πάρκου και η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!

 
Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom όλες τις ώρες, έως τις 6 Ιανουαρίου, μαζί με τους φίλους του, την Πριγκίπισσα Amelia και το φοβερό Μάγο Lockey, για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά!
 

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΧΩΡΑΦΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
  2. Ζερβογιάννη Χρυσηιδα
  3. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ