Κερδίστε 3 αντίτυπα του πρώτου βιβλίου της σειράς Κοκός και Αλμπέρτα - Οι Μυστικοί Φάκελοι με τίτλο "Ο μυστηριώδης ανανάς"

To pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνουν την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του πρώτου βιβλίου της σειράς Κοκός και Αλμπέρτα - Οι Μυστικοί Φάκελοι με τίτλο Ο μυστηριώδης ανανάς


Ο Διαγωνισμός ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία παραλαβής των νικητών έχει ως εξής:

  • Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
  • Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Κοκός Καρλομάγνος είναι ο αξιοσέβαστος Αρχηγός της Αστυνομίας του Μπουένος Άιρες – αν και τρομάζει εύκολα.

Η Αλμπέρτα είναι η πιο έξυπνη ξαδέρφη του.
Μαζί λύνουν τις υποθέσεις που προβληματίζουν τη μυστηριώδη πόλη του Μπουένος Άιρες.

Ο Κοκός είναι σίγουρος ότι το γραφείο του είναι στοιχειωμένο. Κάθε μέρα, την ίδια ώρα, βλέπει από το παράθυρό του να περνά ένας ιπτάμενος ανανάς και ακούει την ίδια στιγμή έναν φρικτό ήχο. Τι να σημαίνουν όλα αυτά; Υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο στο οποίο μπορεί να στραφεί για βοήθεια: η αγαπημένη του ξαδέρφη Αλμπέρτα. Θα καταφέρουν άραγε να λύσουν αυτή την αινιγματική υπόθεση;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι 

  1. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  2. Βεΐζη Χρυσα
  3. NTINOY ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ

Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης στο Τηλ.211 300 3500(χρειαζόμαστε την ταχυδρομική διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας). Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.