Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Λάχανα και Χάχανα- στριγγλένια και η τραγουδομηχανή"

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Λάχανα και Χάχανα- στριγγλένια και η τραγουδομηχανή"  για αυτή την Κυριακή στις 11.30 και στις 15.00

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», μας ξαναταξιδεύει στη Λαχανοχαχανοχώρα με το νέο του έργο «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ - Η ΣΤΡΙΓΓΛΕΝΙΑ και η ΤΡΑΓΟΥΔΟΜΗΧΑΝΗ».


Μετά από την μεγάλη επιτυχία της πρώτης παράστασης «Λάχανα και Χάχανα - Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα», που παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από παιδιά, γονείς και δασκάλους μας συνοδεύουν σε μια νέα θεατρική περιπέτεια!

Με τη μουσική και σκηνοθετική διεύθυνση του δημιουργού Τάσου Ιωαννίδη, μια ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς/ τραγουδιστές/χορευτές μοιράζονται μαζί μας μια νέα πρωτότυπη ιστορία, με ευρηματική πλοκή και γάργαρο χιούμορ, που πραγματεύεται τον παιδικό εκφοβισμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα ευφάνταστα κοστούμια της Νατάσας Δημητρίου, οι κινησιολογικοί συνδυασμοί και οι χορογραφίες της Σοφίας Πάσχου  μαζί με τις τρισδιάτατες βιντεοδημιουργίες του Σκηνογράφου Στάθη Μήτσιου συντελούν σε μία σύγχρονη και θεαματική θεατρική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι σε μία χώρα μαγική... όλο φώς και μουσική! Στη Λαχανοχαχανοχώρα! Στην χώρα του Γέλιου και της Χαράς όπου ο χρόνος σταμάτησε στο Τώρα! Εκεί που οι φίλοι μας η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρός Ατσίδας επιχειρούν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά της μαγικής Τραγουδομηχανής, μιας μηχανής που ανταμείβει κάθε χαμόγελο με ένα τραγούδι! Σύμμαχος στην προσπάθειά τους η Νεράιδα του Γελιου και της Χαράς!
    
Η Στριγγλένια όμως, η μάγισσα με τα κόκκινα κατσαρά μαλλιά που της αρέσουν μόνο οι στριγγλιές, μισεί τα τραγούδια και γι’ αυτό έχει άλλα σχέδια! Μαζί με τους βοηθούς της, τη Σάρα τη Μάρα και το Κακό Συναπάντημα προσπαθούν να καταστρέψουν την Τραγουδομηχανή! Θα τα καταφέρουν άραγε;

Τα τραγούδια «Λάχανα και Χάχανα» έχουν την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ως «Παιδαγωγικά και Επιστημονικά κατάλληλα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά του Δημοτικού».

Διεύθυνση: θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ ,Ιπποκράτους 7 Αθήνα

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μπάκος     Γιώργος    
  2. Ανδρουτσοπουλου Ειρήνη
  3. ΑΝΔΡΙΑΝΗ     ΚΥΡΙΑΚΗ  
  4. Κουράκου     Πολίνα